PELTIÄ, PELTIÄ. LISÄÄ PLÄKKIPELTIÄ!

30 maaliskuuta 2009


Kappasta vaan.

Jollekin on sitten kerääntynyt piparkakkumuottejakin ihan mukava kokoelma... :) Näiden kuvassa näkyvien kissojen ja oravien lisäksi löytyy myös muutama sydän-aiheinen muotti. Sydämet näkyvät huonosti, mutta ovat alakuvan lasipurkissa, joka on virallinen piparimuottien säilö. Näkyvillä avohyllyssä, mutta suojassa pölyltä.

Kokoelma on karttunut vähän sieltä sun täältä. Tavarataloista, myyjäisistä, markkinoilta ja nettikaupasta. Ylhäällä vasemmalla oleva iso kissaeläin {tiikeri?} on viime joulun alla ostettu Indiskasta. Muiden kissojen ostopaikoista ei ole mitään muistikuvaa.

Vasemmaisin orava on ostettu muistaakseni Turun jokirannassa olleesta kojusta joltain markkinoilta/keskiaikapäiviltä/tms. Pienin orava on ostos Tokion Loft-tavaratalosta, siitä seuraava oikealle on löydetty Berliinin Prenzlauer Berg -kaupungin osan katumarkkinoilta. Oikealla oleva orava taas saapui luokseni Bake it Pretty -nettikaupasta edellä esiteltyjen {orava-}karkkimuottien kera.

Tiedossa olisi nettikauppa, josta saisi kokoelmasta uupuvat kappaleet, molempia eläinlajeja yhdet. Vielä en ole raaskinut tilata... Ehkä tässä piakkoin!

Oravat pääsivät vähän aikaa sitten tosi toimiin ensimmäistä kertaa, siitä vähän myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground