KISU-NAULAKKO.

10 elokuuta 2009

Olin sunnuntaina päiväkävelyllä Vallila-Kumpula suunnalla. Kävin mm. Kumpulan vasta avatussa kasvitieteellisessä puutarhassa. Kaikki sinne hopi hopi, uskomattoman hieno paikka! Kannattaa maksaa sisäänpääsy {aikuiselta 4 €}, silloin saa kartan alueelle ja muutamat jutut avautuvat ihan eri tavalla. Puutarhassa on kasvien lisäksi mm. ympäristötaideteoksia, ihana lampi, kahvila ja kauppa.

Satuin kävelemään samalla suunnalla olleen kirppiksen ikkunan ohi, jossa oli kiinnostava kirja ja muutakin kivaa. Kirppis ei kuitenkaan ollut auki silloin, mutta tänään töiden jälkeen palasin paikalle paremmalla onnella. Kiinnostava kirja oli liian kallis käytetyksi pokkariksi, mielestäni. En maksa 3 euroa enempää, en vaikka kirjan nimi olisi sopinut hyvin lähestyvään lomaan.


Neljällä eurolla mukaan kuitenkin tarttui jo sunnuntaina katseeni kiinnittänyt naulakko, eikä mikä tahansa naulakko, vaan kissanaulakko! Ja mitä parhautta, kun osoittautui, että se on pohjaväriltään musta eikä tummansininen.

Olen mallailut söpöläistä ympäri asuntoa, ihan vielä en ole varma sijoituspaikasta, mutta hyvä ajatus oli olemassa jo ennen ostoksen tekoa. Hmm. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground