VERIVAAHTERA RAKKAUTTA.

09 elokuuta 2009


Olen täysin rakastanut vaahteraani. Puuta katsellessani tulee aina hyvä mieli. Olen tyytyväinen, että rohkenin napsaista oksia pois, juuri nyt se näyttää siltä kuin haluankin. Puu on ruukkuineen mittaiseni {n. 160 cm}. Oksat haarautuvat joka suuntiin ja lehtien syvän purppura väri on niin mieleiseni. Kyllä ne japanilaiset osaavat ja tietävät! :) Toivon kovasti leutoa talvea, jotta puuni ilahduttaa ensi vuonnakin.

Yllä oleva kuva on suosikkini. Siinä on jotenkin niin täydellinen tunnelma. Voisin tuijotella kuvaa koko ajan. Kuvassa näkyy viehtymykseni pyöreään muotoon. Pyöreissä astioissa on kissalle ruohoa, vesiaihe {jota kissani käyttää juoma-astianaan} ja uudehko bambukuituinen istuin. Istuin on kissalle ostettu, jotta meidän ei tarvitsisi tapella korituolista. Se on silti parvekkeen paras paikka. Kissa kyllä käy terottamassa kyntensä pyöreään jakkaraan ja istuskeleekin siinä, mutta aina kun silmä vältää ja nosta takapuoleni korituolista on paikka mennyttä. :)


Olen kuvannut vaahteraa edestä, takaa, päältä, alta, oikealta ja vasemmalta, lähetä ja kaukaa. Säästän loputtomalta vaahtera-kuvatulvalta ja esitän vain omat suurimmat suosikkini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground