ALI ♥ SCANDIA.

18 tammikuuta 2010Viime aikoina kirppareilla on tarttunut silmiin ja myöskin ostoskoriin Scandia-aterimia. Olen ostanut lusikoita eri kokoisina. Ostin lähi-Fidasta 4 kpl jälkiruokalusikoita á 6,50 euroa ja kahvi{tee ?}lusikoita 2 kpl hintaan 4 euroa. Lusikoiden hinnat olivat juuri ja juuri kipurajalla. Haluan tehdä kirppiksiltä löytöjä ja ja ostaa edullisesti. Läheisessä vanhan tavaran liikkeessä hinta on 16 euroa aterin, joten aika edullista siihen verraten tai uusiin Hackmanneihin. Fidassa olisi ollut enemmänkin valikoimaa, mutta en raaskinut ostaa kerralla enempää ja myöhemmin ne olivatkin sitten jo menneet.


Ostohetkellä Fidassa oli aikamoinen hässäkkä ja ilman oma-alotteista kyselyäni ei minulta olisi veloitettu lainkaan lusikoiden hintaa. Annoin pankkikortin ja sain sen samantien takaisin ja samantien myyjä häipyi puhelimeen. Kun sanoin toiselle myyjille asiasta, eivät edes kiittäneet rehellisyydestäni! Pyh.


Muutamaa päivää myöhemmin huomasin toisen kirppiksen ikkunassa kuuden ruokalusikan nipun edulliseen hintaan. Piti heti käydä ostamassa ne pois. Aikomuksenani oli hommata Scandiaa neljälle hengelle, mutta kun sai kuusi edullisesti niin nyt pitää muitakin ostaa yhteensä kuusi kappaletta. :)
Sain viime viikolla vielä yhden joululahjan. Ihana ystäväni oli kuunnellut tarkkaan puheitani ja oli löytänyt todellisen täsmälahjan. Sain ihanan Arabian Ali-kermakon. Ali-kokoelmani on lähtenyt äidiltä saaduista kahdesta kahvikuppiparista. Olen ostanut kaksi kuppia lautasineen, pullalautasia kahta eri kokoa yhteensä neljä ja sokerikon. Vaikka en ole mitenkään sinisen ystävä, pidän tästä sarjasta ja sen kuviosta todella paljon.

4 kommenttia:

 1. No hitsi! Mutta se en ollut minä vaikka olisin halunnut olla. Kerään myös noita Scandioita...

  VastaaPoista
 2. Erittäin hyvä maku aterinten suhteen sinulla! :)

  VastaaPoista
 3. Scandian googlettamisen perässä löysin tänne. TODELLA HALVALLA olet niitä Fidasta saanut! Itse olisin valmis maksamaan ihan lähes uusien hinnankin, koska noita ei tosiaan löydy kovin usein.

  VastaaPoista
 4. Ai, olen kuvitellut Fidan olevan aika hinnakas kirppis. :) Kiva niin.

  Jos haluat ostaa Scandioita ja olet valmis maksamaan niistä, niin niitä oli isot pinot punavuorelaisessa antiikkiliikkeessä {Annankatu 8, Hki} ainakin muutama kuukausi sitten.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground