MENOVINKKI!

14 tammikuuta 2010

Helsingin kaupunki tyhjentää varastojaan ja jakaa nopeimmille ilmaiseksi kirjoja ja äänitteitä Virka-infossa/galleriassa. Jako alkoi tänään ja jatkuu sunnuntaille. Tässä minun saaliini tältä päivältä. Kiitos kaunis kaupungille!


Pinossa on valokuvateos Kiasmasta, Bulgarian "You should be here - A Book about Helsinki", UMOn eri solistien kanssa esittämiä Helsinki-aiheisia biisejä ja neljän CDn boksi Alternative/Pop & Electronic/Rock & Metal/World & Jazz -musiikkia. Esittäjinä mm. Lapko, 22-Pistepirkko, The Crash, Lordi, VHB ja The Five Corners Quintet.

Virka on Helsingin kaupungintalossa, Kauppatoria vastapäätä oleva, näyttely- ja neuvontapiste. Virka-galleriassa on vaihtuvia näyttelyitä, nyt juuri on esillä "Tasa-arvoa niin myötä- kuin vastamäessä". Tila on komea, näkemisen arvoiset ovat myös tilassa olevat teokset, Kimmo Kaivannon veistos ja Rut Brykin upea, upea seinäreliefi. Virkasta löytyy myös ehkä kaupungin komeimmat ilmaiset vessat! :) Suosittelen käydä ainakin vilkaisemassa Rut Brykin teosta se on todella hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground