POSTIA JAPANISTA.

19 tammikuuta 2010

Blogeja selatessani olen törmännyt muutamiakin kertoja Fog Linen Work -yrityksen tuotteisiin. Fog Linen Workillä on valikoimissa mm. pellavavaatteita, rautalankakoreja ja leimasimia. Ennen Japanin matkaani ajelehdin taas sivuille haaveilemaan kauniista tunikoista ja kätevistä rautalankakoreista. Ja oho, vasta silloin tajusin, että webbikaupan lisäksi Tokiossa olisi olemassa myös myymälä. Selvitin paikan ja miten pääsisin sinne.


Muutamalla junalla päädyin asemalle, josta oli n. 15 minuutin matka liikkeeseen. Japanilaisilla on hassu tapa ilmoittaa kaikki etäisyyden aikoina ja eikä metreinä/maileina. Löysin kartan nettisivuilta ja sitä seuraten löysin pienen putiikin. Japanilaisten kartat tuppaavat olevan vähän suurpiirteisiä, mutta selkeitä. Kauppa oli aivan ihastuttava. Olisin voinut jäädä sinne. Ostin itselleni tuliaiseksi punaisen pellavatunikan. Monta muuta ihanuutta jouduin jättämään kauppaan.


Kesällä olin jo melkein nappaamassa mukaani katalogin, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Alkuvuodesta huomasin, että nettikauppaan oli tullut englanninkielinen tilaussivusto katalogille ja Fog Linen Work hyväksyi Paypal-maksun. Heti lähti tilaus! Viikon päästä maanantaina kirjekuori oli saapunut luokseni. Kuoresta löytyi katalogin lisäksi lahja! Ikean-kassityyppisestä materiaalista yhdistettynä valkaisemattomaan pellavaan {!} ommeltu pussukka. Oi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground