MAGNEETTEJA.

28 maaliskuuta 2010


Jääkaappipakastin-yhdistelmän oviin on kertynyt pieni muotoinen kokoelma magneetteja. Jo aiemmin lupailin esitellä näitä, mutta sitten matkatohinoissa ja jälkitohinoissa unohdin koko jutun. Osa kokoelmasta on lahjaksi tai tuliaisiksi saatuja, osa taas itse ostettuja tai jopa tehtyjä.

Vasemmalla ylhäällä on ananas-Hello Kitty. Se on tietenkin japanista, testasin joka kulmalla olevai automaatteja, josta putkahti tämä metallinen kisu. Iittalat olen itse ostanut. Sana "löyly" on edellisten asukkaiden jäljiltä. Oravan olen itse piirtänyt ja printannut magneettiselle materiaalille. Magneetti-oravat toimittivat joulukortin virkaa muutama vuosi sitten.

Pulut ovat Barcelonan Picasso-museosta, keltainen taksi tietenkin New Yorkista, punainen postilaatikko Skotlannista ja maneki nekot Japanista. Puinen lämpömittarilla ja kengurulla varustettu magneetti on ystävän tuliainen Australiasta. Punaiset rinkulat olen ostanut muinoin Ordning & Redasta.

Leijoja lennättävät tyypit ovat agentin tuliainen Kiinasta. Magneetti oli pakattu sievään pioni-kuosiseen pussiin. Molemmat digitaaliset ajastimet olen voittanut Serlan kilpailusta, toisen vuosi sitten Tarjoustalosta ja toisen vuosia sitten Kuopion Anttilasta. Ilman niitä moni ruoka tai leivonnainen olisi palanut karrelle.


Nämä pikkuveitikat ovat "Kikin lähettipalvelu" -elokuvasta ja ostettu Japanista. Ne pitelevät kummipojan tarhakuvaa.

Samaista kissaperhettä löytyy myös pakastimen ovesta. Lisänä "Cat Lovers" -sanamagneetteja ja ystävältä saatu paperimassasta itse tehty sydän.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kokoelma ja ihanasti myös järjestyksessä. Meillä tahtovat magneetitkin hakeutua kaaokseen. :D

    Ja psssst, käyhän vilkaisemassa blogini, siellä on sinulle jotain. :)

    VastaaPoista
  2. On tunnustettava järjestelin niitä vähän ja enää eivät ole ihan noin järjestyksessä... :)

    Oi, kiitos kiitos!

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground