PINKKIÄ JA PUUHELMIÄ.

09 maaliskuuta 2010


Tukholmasta löysin ihanan tunikamekkosen ja sen ilolla kannoin kotiin vaatekaappini täydennykseksi. Vaate on mustaa puuvillatrikoota ja siinä on iso kaula-aukko, joka huutaa isoa ja pitkää korua kaulaan. Piti sitten tehdä sellainen. Kävin Sinellissä ostoksilla ja kasasin ostoskoriin paljon mustia puuhelmiä ja kotoa kaivelin taas räsykerät esiin.


Tässä ensimmäinen tuotos. En millään osannut valita vain yhtä kuvaa, joten sama koru, eri kulmista. Puuhelmiä, räsyä ja solmuja.


2 kommenttia:

  1. Käytit kai aika ohutta räsyä? Minulla on myös mallina yksi kierrätyskeskuksesta saatu vastaava, trikookuteeseen laitettu. En ole saanut itse tehtyä, koska ostamissani helmissä on niin pienet reiät. Poraamaanko on ryhdyttävä!?

    VastaaPoista
  2. Luulen räsyn olevan peräsin käytetystä, ohuesta puuvillaisesta vaatteesta tai kuluneesta lakanasta. Olen saanut räsyt opiskelukaverilta, joka oli silloin töissä kudontakeskuksessa.

    Osa helmistä ei mennyt läpi nauhasta ja pari kertaa sain napsautettua räsyn poikki. Pujottamista auttoi ainakin minulla "hengetön" eli taitettu ohut metallilanka, jolla vedin räsyn reiästä läpi.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground