RYHMÄSSÄ ON VOIMAA. MYÖS ASETTELUSSA.

07 maaliskuuta 2010Olin Tukholman reissun aikaan käymässä myös vanhempieni luona. Kotikylälleni on tullut joku aika sitten vanhan tavaran liike. Suhtauduin siihen aluksi, tutustumatta paikkaan, alentuvasti. Ensi visiitti kuitenkin paljasti paikan olevan erittäin pätevä. Nyt siellä pitää päästä vierailemaan aina kun porukoilla poikkean.

Paikasta löytyy kaikkea koruista huonekaluihin. On Iittalat, Arabiat ja Hackmannit, löytyy Marimekon kankaita, löytyy retromuovia, löytyy vanhoja puutyökaluja, kristallia ja hopeaa. Löytyy vaatteita, viirejä ja oikeastaan mitä vain. Helsingin hintoihin tottuneena, täällä on kohtuulliset hinnat. Tuotteet on kivasti ryhmitelty ja paikka on siisti. Sain ystävänikin innostumaan paikasta.

Ostin tällä kertaa kahdella eurolla vanhan seinäkoukun. Sen kuvaaminen ilman seinään kiinnittämistä tekee koukulle epäoikeutta, joten odottelen porajaa paikalle. Ja mietin lopullista paikkaa. Muutama {tulossa oleva} kuva olisi kaivannut juuri tätä koukkua, mutta minkäs teet... Täältä ovat myös mukaan tarttuneet ensimmäiset Scandia-aterimet, pienet leikkelehaarukat, edullisesti.

2 kommenttia:

  1. Näyttää kivalta kaupalta. Minä yleensäkin pidän siitä että on isot röykkiöt värikkäitä tavaroita ja olenkin ihan pulassa tämän hamstrauksen kanssa. On niin paljon kivaa...

    VastaaPoista
  2. Mä tiedän. :) Olisin voinut ostaa koko tuon kaupan tyhjäksi, mutta sitten sain kuitenkin ostettua vain sen koukun, kun en osannut päättää ja valita liian monesta vaihtoehdosta...

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground