JALOLEINIKKEJÄ JA ORAVIA.

04 huhtikuuta 2010


Kävin perjantaina Plantagenissa ostoksilla ja melkein villiinnyin. Piti ostaa vain muutama ruukkunarsissi parvekkeelle, mutta lähdin pois kolmen perunanarsissin, kolmen helmililjan, kimpullisen jaloleinikkejä, pajuista tehdyn parvekelaatikon ja luudan kanssa. Olisin halunnut mukaani vielä ruukuissa olevia jaloleinikkejä ja kaunokaisia. Järki voitti tällä kertaa, vielä ei parvekkeelle voi ihan kaikkia kesäkukkia hommata, vaikka kuinka tekisi mieli.


Maljakot ovat ihanat Etsy-löytöni. Olen lahjonut itseäni sekä nimipäivän että uuden työn kunniaksi. Nämä lahjukset siis jo viime vuodelta. Oravat ovat kuin tehdyt juuri näille kukille. Maljakkojen tekijä on Joanna Mendicino, jonka Etsy-kauppa on Pretty Random Objects. Kaupasta löytyy mm. aivan hurmaavia pieniä pupu- ja karhu-maljakoita. Ovat aivan superkawaii! Orava-maljakoita on ollut kolmaskin koko, large, joka minulta puuttuu. Tekisi mieli kysellä tekijältä, josko sellaisen tekisi minulle, kun ei ole oravia vähään aikaan puodissa näkynyt.

4 kommenttia:

 1. Minäkin ostin pääsiäiseksi jaloleinikkikimpun. Kotiintullessa en enää muistanutkaan kukkien nimeä. Mutta täältähän se löytyi, nyt voin kertoa miehellekin, mikä puska pääsiäispöydässämme onkaan :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen päntännyt sen päähän, kun samasta kukasta käytetty "Ranunculus"-nimi on liian vaikea lausua... :)

  VastaaPoista
 3. Ai sitä Etsyä... minä en ole vielä uskaltanut tilata keramiikkaa. Postituskin on aika kova summa, mutta ihanuuksia olisi...

  VastaaPoista
 4. Itse tilasin ymmärtämättä edes pelätä, että olisi voinut mennä rikki. Sinisilmäinen blondi... :) Ainakin tämä myyjä oli pakannut huolella vaasit.

  Postitus on tosiaan kallista ja kaupan päälle tuli vielä tullitkin maksettavaksi. Laskeskelin kuitenkin, että käsin tehty, pakko-saada -maljakko on sen arvoinen. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground