RÄSYILYÄ.

09 huhtikuuta 2010


Joo-o. Räsyinto ei ole vieläkään laantunut. Piti sitten kokeilla virkkaamistakin. Musta-pinkki kukka on aloitettu muistaakseni Taito-lehdessä aikoja sitten olleen ohjeen mukaan, mutta lankojen eri paksuudesta johtuen piti soveltaa. Kukka on vaiheessa, kun en tiedä mitä siitä tekisin. Alkuperäinen idea oli rintakoru, jota en ole vielä täysin haudannut mutta mietin vielä vaihtoehtoja.

Sydämen aloitin ihanan Yvestown-blogin ohjeen mukaan. Taas sovelsin vähän ohjetta lankojen erilaisuuden vuoksi. Sekin on vielä vaiheessa. Jättääkö sen noin vai jatkaa suuremmaksi? Mitä mieltä olette? Mitä näistä voisi tulla isona? :)

2 kommenttia:

  1. nyt ne näyttävät sopivilta koruiksi. Isompana pannunalunen, kassi, istuinalunen, matto... mitä nyt sattuu tarvitsemaan tai sitten muuten tekee mieli tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä! :) Kukka näyttää vähän epämääräiseltä elävänä, jos sen jättää noin. Oikeastaan siksipä se on kesken jäänyt. Ehkäpä kasvatan sitä pannunaluseksi... Matto ois kiva, mutta ei sovi mielestäni tämän asunnon lattialle. Punaruskea laminaatti on todella vaikea yhdistettävä.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground