KAWAIIT KIRJAT.

22 huhtikuuta 2010Olen totaalisen ihastunut japanilaisen Paumesin kirjoihin. Niin kiva koko, niis sievät, kawaiit, kuvat. Osassa vielä mausteena söpöjä piirroksia. Ensin näin kirjoja blogeissa, sitten selailin niitä japanilaisissa kirjakaupoissa ja palattuani koto-Suomeen törmäsin niihin Hobboksissa. Sieltä ostin ensimmäisen, Stockholm´s Ateliers, ja siitä se sitten lähti.

Välillä toppuuttelen itseäni järkeilemällä, että en tee kirjoilla mitään, mutta sitten voittaa kauniit kuvat ja perustelen itselleni ostoksen japanin kielen opinoillani. Pian pystyn lukemaan kirjoja! :) No, tuskin ihan heti, mutta herkutellen katselen yhden kodin tai ateljeen kuvat kerrallaan ja yritän lukea tavumerkeillä kirjoitettuja kohtia.

Vähitellen kirjoja on kertynyt. Ensimmäiset neljä ostin Hobboksilta, sitten tilasin japanista, kun kirjakuume nousi liian kovaksi. Seinässä olevat kortit sain kiitoksena, kun tilasin ensimmäisen kirjan japanista, Paumesilta itseltään. Viimeisimmän, London Ateliers, ostin Napa Gallerysta. Sieltä löytyy muitakin työhuoneversioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground