KIRJAPINOSSA osa 7.

15 helmikuuta 2011

Oikeammin pitäisi kai sanoa zine-pinossa! Tilasin jo ennen joulua Hello Sandwichin Gift Wrapping -zinen, "hard copy" saapui vasta äskettäin. Aivan ihanan houketteleva DIY-vihkonen. Sormet oikein syyhyävät päästä käärimään paketteja ja hauskoja lisukkeita niihin tämän zinen innoittamana! :) Hello Sandwichin zine-kauppa löytyy täältä. Gift Wrapping -zinen lisäksi puodista löytyy myös Tokyo Guide, joka {tietenkin} myös löytyy zine-pinostani... Molempia vihkoja saa ympäristöystävällisinä PDF-tiedostoina, mutta itse suosin hiplattavia versioita... :)


Tämän rusetin teko-ohje löytyy myös videona täältä.


Hello Sandwich on yksi lempiblogeistani, eikä vähiten hyvin Japani-painotteisten postauksien ansiosta. Haluaisin myös pyöräilemään ja kuvailemaan Tokion kaduille! :)

4 kommenttia:

 1. Olipa kivannäköinen kirja :) just niin spöpöä kun pitääkin! mäkin tahdon tokion kaduille pyöräilemään :D
  oon viime päivinä kuunnellut niin paljon japanilaista musiikkia, että muutun kohta japanilaiseks itsekkin (>.^)

  VastaaPoista
 2. Onko noissa washi-teipeissä sellainen pehmeä, vähän maalarinteippimäinen pinta? Sellaista kuvioteippiä näin postissa tänään poistomyynnissä.

  VastaaPoista
 3. Pdf-kirjat vaativat totuttelua. Tilasin yhden, mutta tekisi hirveästi mieli tulostaa se. Kieltämättä mukavaa kun sen saa ladata heti.

  VastaaPoista
 4. akissfromthepast: Se on myös ihanan tuntuinen kirja! :) Just sellasta höpöhöpö-kawaiita kuin vain japanissa voi olla...

  Liiolii: Joo, just sellasta. Joku on jo ostanutkin niitä postista(kin)... kröhöm. :)

  Jokke: Totuttelua tosiaan, töissä isolta näytöltä sivut olivat ihan kivasti katsottavissa, mutta kotona läppärin ruudulta ei ilman hillitöntä suurennusta näe kunnolla. Printtiversioissa on extrana paperin tuntu, joka ainakin tässä vihossa oli kiva.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground