AAMIAINEN JA KENGÄNKÄRJET.

03 maaliskuuta 2011Jokaisen itseään kunnioittavan kuvabloggaajan on esiteltävä blogissaan kaksi kuvaa: Kuva aamiaisesta ja kuva omista jaloista. Koskapa en voi olla muita huonompi, tässä molemmat kuvat yhdellä kerralla! :)

En suinkaan syö croissantteja yleensä aamiaisella, vaan olen vasta löytänyt Euro Shopperin paistovalmiit ja ilahduttanut itseäni niillä viikonloppuaamuisin. Ihana lisukekin löytyi omasta pakastimesta, äiti on keitellyt toivomuksestani omenahilloa, jossa on sattumat mukana. Aivan taivaallisen hyvää! Kauneusvirhe kuvasta löytyy, kuvakulma olisi pitänyt oikeaoppisesti valita ylempää, jotta olisi näkynyt, että juon aamuisin {ja aina muulloinkin} kahvini maidolla.

Toisen kuvan kengät ovat tämän talven pelastajat. Jalat kuumuudesta turvonneina ostin kokoa liian isot kengät kuumasta Japanista. Oli viimeinen reissupäiväni, rahat oli lopussa ja laskeskelin viimeisiä jenejäni ja päätin etten ostaisi enää mitään, jotta pääsisin aamulla lentokentälle junalla ja saisin vielä aamupalaakin.

Kiertelin kuitenkin kaupoissa kuumuutta paossa ja eräässä pikkuliikkeessä näin nämä kengät. Ihastelin vain ja jatkoin matkaani. Lähdin ostosalueelta jo pois ja ehdin kävellä parikymmentä minuuttia, kun kengät vieläkin pyörivät mielessäni. Oli pakko palata pankkiautomaatin kautta kauppaan sovittamaan kenkiä.

Erittäin ystävällinen myyjä jopa solmi kengät puolestani, mikä suomalaisesta tuntuu tavattomat kummalliselta. Koko ostoksen teon aikana kaupassa soi suomenkielinen musiikki, jotain Värttinän tyyppistä. Selvä merkki! Kengät oli ostettava. Ihastuttava myyjä kantoi vielä ostokseni kaupasta ovelle! Kevyin askelin lähdin etsimään ruokapaikkaa. :)


Ps. Olisi kiva nähdä teidän muidenkin NE KAKSI kuvabloggarin KUVAA! :)

5 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground