PÄREKORI II

26 maaliskuuta 2011

Perinteinen viikonlopun avaus, minikirppiskierros perjantaina töiden jälkeen, tuotti tuloksena tämän pienen sievän pärekorin ja pokkarin. Kaappasin kopan heti käsivarrelleni, sen hoksattuani ja hetken kuljeskelin liikettä ympäriinsä ennen ostopäätöstä.

Normaalisti mietin ennen maksua tarkkaan tarvitsenko oikeasti tavaran, mitä sillä teen ja mihin sen laitan. Nyt vasta kotiin kävellessä mietin, että pärekori voisi sopia parvekkeelle, sinne voisi laittaa yrttejä ja värikkäitä kukkia.

Olen aiemmin viikolla ostanut lähiruokakaupasta bambuja {Pogonatherum Monica l. kirjoheinä} parveketta ajatellen ja niiden kanssa vähän fiilistelin kasvikoppaa...Päädyin kuitenkin toistaiseksi käyttämään pärekoppaa Kisulin ruokien kokoojalaatikkona. Olen pitkään miettinyt miten saisin ruokapurkit vähän piiloon ilman, että piilotan purkit kaappiin ja olen sitten joku kaunis päivä ilman kissanruokaa...

Nyt sitten mietin pitäisikö koppa maalata myöskin mustaksi vai antaa olla luonnollisena...


ps. Tietenkin Karvatassu kävi koemakaamassa pärekorin, mutta teki sen iltahämärissä, eikä suostunut uusimaan tapausta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground