PULLEROTYYNYPALLEROT.

13 maaliskuuta 2011

Hurraa! Viime kesänä aloitettu projekti on vihdoin valmis. Heinäkuun lopulla sain päähäni toteuttaa nopeasti ja näppärästi Design*Spongessa näkemäni värikkäät, pyöreät tyynyt. Kaivoin kangaslaatikkoni esille ja kätköistäni löytyi pari palaa leveäraidallista puuvillakangasta. Innoissani pienensin kaavan kankaanpaloihin sopivaksi ja aloin leikellä kankaita.

Ihanan värikkäistä paloista tuli myös ihanaa silppua!

Alkuun sovittelin paloja mallinmukaisesti värijärjestykseen, mutta lopulta päädyin sekoittamaan palat. Toisesta tyynystä tuli enemmän punertava ja toisesta vihertävä.

Koska paloissa ei lukenut selvästi kissoille, kelpasi se hyvin Assarin makailuun, vaikkakin tukevampi rakenne olisi ollut toivottavaa... Huomaa taustalla oleva tyylikäs tyynypino! :)

Tyynyt ovat olleet lähes valmiit tuosta heinäkuisesta viikonlopusta asti. Vain napit ovat puuttuneet. Sattumalta ihanaisessa Ishtar Oliveran blogissa esiteltiin vähän aikaa sitten nappien päällystämistä. Seurasin Ishtarin linkkiä Etsy-kauppaan ja laitoin tilauksen samantien menemään. Päällystyskoje ja neljä nappipohjaa tulivat reilussa viikossa ja eilen vihdoin päällystin napit {superhelppoa} ja samantien ompelin ne tyynyihin kiinni.


Nyt vain pitäisi keksiä minne laitan tyynyt, kun ne eivät kuitenkaan miellytä tarpeeksi silmää, jotta jäisivät sängyn päälle...

Tyynyn ohje löytyy täällä.

4 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground