EMILIA.

03 huhtikuuta 2011

Olen pitkään ihaillut kaukaa Arabian Emilia-sarjaa. Raija Uosikkisen kuvitukset ovat upeita ja kun kuvassa näkyvä pieni "laatta", kuten hintalapussa luki, tuli vastaan, en epäröinyt kuin vain ihan pienen pienen hetken. :) Jo kirpparilla mietin, että "laatta" ei ole mikään varsinainen laatta, mutta ei myöskään seinälautanen, jota sarjasta myöskin löytyy.

Hieman googlausta kotona ja paljastui se mitä jo ehdin tuumiakin, laatta on rasian kansi. Nyt sitten odottelen ehjää rasiaa kirppareilta löytyväksi tai annan "laatan" vain olla koristeena ja ilonani. Kuvassahan on selvästi minä ja kissani... :) Enää puuttuu keinutuoli!

4 kommenttia:

 1. Tuo emilia on tosi kiva kuosi! tuo voisi olla vaikka teepussin alunen mutta kuva on niin kiva, että sen paikka on kiva tuossa hyllyssä :)

  VastaaPoista
 2. Se on aivan ihana, kissa ja kaikki! :) Olen vuosikaudet keräillyt tauluja ja kehystänyt valokuvia suunnitellen niistä sellaista nyt niin muodikasta blogikollaasia, tämä on ehdottomasti osa sitä! Sitten joskus, kun tarpeeksi iso seinä... :)

  VastaaPoista
 3. Emilia on niin ihana sarja, vois mun puolesta tulla uudelleentuotantoon! Ja tuo lautanen, iiiiiihhhhhhhhhhhhhh.............

  VastaaPoista
 4. No niin sais! Vaikkakin suunnittelijan ominaisuudessa pitääkin kannattaa uusien suunnittelijoiden tuotteiden valmistukseenottamista. Vaan on noissa vanhoissa jotain niin hienoa...

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground