PARVEKEKAUTTA ODOTELLESSA...

07 huhtikuuta 2011

Tulispa kesä ja parvekekausi! Lämmintä keliä odotellessa voi vähän haaveilla, suunnitella ja tehdä pieniä varusteluja kesän varalle. Suunnittelen parvekkeen istutuksia ja olen jo jonkun aikaa kerännyt lehtistä ja netistä kuvia vihkoon inspiraatioksi..

Olen ostanut joitakin siemeniä. Kevätruohon eli vehnänjyvistä osa on jo likoamassa vedessä, odottelemassa istutusta. Villi niitystä tilaamani hajuherneen siemenet sain ovelle asti toimitettuina, mutta joudun vieläkin {n. 2 kk tilauksesta} odottelemaan jälkitoimitusta osasta tilauksestani. Tuntokasvin siemenet ostin heräteostoksena Stockmannilta.Olen piirrellyt parvekkeen pohjapiirrosta ja mietiskellyt mitä minnekin istutan. Iso lankaköynnös ja bambut ovat menossa ulos säiden lämmetessä. Bambu-parat vain ovat alkaneet ruskistua. Missähän mahtaa olla vika? Bambujen korin olen myös ostanut parvekekautta ajatellen, bambut tuskin jäävät siihen...

4 kommenttia:

 1. Meilläkin edessä kasvimaan laitto mökille ja ikkunanlautapuutarha kotiin! Tulis jo lämpimämpi!

  VastaaPoista
 2. Aion otaa tänä viikonloppuna pienen varaslähdön kesäkauteen ja istutella erinäisiä siemeniä. Kyllä se kesä sieltä kohta tulee, tuleehan? :)

  VastaaPoista
 3. Mikäs viherpeukalo sulle on kasvanut? Kivalta näyttää suunnitelmat. Toivottavasti lämpeää pian. Täällä on jo narsissit kuihtumassa, muut kukat kukassa ja lehdet vihertää :)

  VastaaPoista
 4. Parveke + japanilaiset ruukkupuutarhat + yleinen puutarha trendin vahvistuminen + kiva tietää mitä syö = itse tekeminen, viihtyisyys, silmäkarkki ja naposteltavaa omalta partsilta. :) Tarvitaanko sitä muuta? Niin ja yhden lisähuoneen sisutaminen viihtyisäksi!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground