PARVEKKEEN VÄRITYSTÄ.

12 huhtikuuta 2011


Parveke näyttää toistaiseksi aika ankean harmaalta, heitin pari viikkoa sitten viimeisetkin väriläikät, kanervat pois. Korit ovat olleet siitä asti ammottavan tyhjät ja nyt sain ostettua niihin keväiset narsissit. Haaveilin valkoisista perunanarsisseista, mutta piheys yllätti ja ostin lähimarketista halvat Pirkka narskut. Ovat vielä nuppuiset, jospa pääsiäiseksi aukeaisivat.Lisää väriä, vaikkakin valkoista, kaunokaisten muodossa tulivat mukaan hypermarket vierailulla. En voinut vastustaa bellisten kutsua. Lastasin jo kassiin punaiset, mutta tulin katumapäälle ja vaihdoin väriä... Nyt on näköjään valkoinen kausi päällä! :)

Kaunokaiset ovat suosikkejani ja olivat ostoslistalla. On ehkä vielä vähän aikaista, mutta istutin kukat sinkkilaatikkoon, jota sitten kiikuttelen ulos aurinkoon ja sisälle yöksi jonkun aikaa.

Viimeisenä väripilkkuna parvekkeelle asettelin punaoranssin maljakon. On sen verran ruma, että on jo hieno! No, ainakin minusta. :) Kustansi Kierrätyskeskuksella 1,50 euroa. Maljakko huusi oksia kaveriksi ja poimin aiemmin keräämästä kimpusta ilman lehtiä olevia ja tyrkkäsin purkkiin, ilman vettä tietenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground