DIY: KISSAN RAAPIMISLAUTA

03 maaliskuuta 2013

 
 Yhtenä iltana kävelyllä tuli vastaan roskalava, jonka kyljessä luki "puhdasta puuta". Jostain syystä minua houkuttavaa jätepuu ja ja kaivoin lavalta mukaani pätkän "kakkosnelosta". Mielessä oli heti, että teen laudasta Muruselle raapimispuun. Mittalasitilauksen mukana Savenmaasta tuli kaksi kieppiä sisalköyttä, joista toisen kieputtelin laudan ympärille. 

Raahasin laudan rinkassa vanhempieni luokse ja isäni sirkkelöi puukissalle korvat ja porasi silmän reiät. Kotona lisäsin roikotusköyden ja solmut silmiksi. Ja sitten jännitettiin ymmärtääkö Murunen tämän tekeleeni päälle lainkaan. Ja onneksi ymmärsi, uutta sohva odotellessa... :) Toiveissa olisi, että pikkukynnet pysyisivät poissa huonekalusta ja terottuisivat oikeisiin kohtiin. Toistaiseksi raapimislauta on ollut käytössä. :)Kuvauksesta Murunen oli toista mieltä, ei olisi kiinnostanut olla mallina yh-tään. Tilannekuvat ovat mitä ovat, tumma kissa ja pitkä valotusaika. :) On ainakin raapimisen meininkiä!

2 kommenttia:

 1. Voi miksei meillä täällä korvessakin ole sellaisia roskalavoja mistä löytää aina kaikkea kivaa! Höh.

  Kiitos hyvästä ideasta. Köyttäkin taitaisi löytyä kaapista, jos vaikka värkkäisi jonkin vastaavan :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! :)

  Aarteiden löytäminen roskalavoilta on aina yhtä kutkuttavaa, mutta toisaalta surullista miten paljon ihmiset heittävät hyvää kamaa roskiin...

  Itse kyllä odotan kovasti Suurta Roskalava Sesonkia = kevät alkavaksi. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground