SOHVA.

10 maaliskuuta 2013Nyt se on vihdoin täällä, nimittäin kauan {6 viikkoa} odottettu sohva! :) Sohva on Howard-tyyppinen, Furninovan Birmingham. Samalla firmalla on samaa sohvaa eri nimillä eri kaupoissa/ketjuissa. Tämä meidän yksilö on Kruunukalusteesta. Itse olisin halunnut valkoisen sohvan, mutta yhteistuumin päädyimme harmaaseen. Kangas on puuvilla-polyesterisekoitetta ja aavistuksen chenillemäinen. 

Törsäsimme täytteisiin ja valitsimme myyjän suosituksesta höyhentä pelkän vaahtomuovin sijaan. Höyhentäyte antaa sohvalle rennonletkeän ilmeen, joka myyjän mukaan nimenomaa kuuluu näille Howardeille. Hienot pianojalat valitsimme kromisena ja vaalealla puulla.

Kuuden viikon jännityksen jälkeen voin todeta, että sohva on täydellisen ihana. Harmaa väri on hyvä, ei liian tumma tai vaalea. Väri ei taitu pahasti vihreään tai muuhunkaan väriin pahasti, mitä vähän pelkäsin. Sohvalle mahtuu kaksi mukavasti löhöämään ja kolme siivosti istumaan, vaikka sohva myydäänkin 2,5-istuttavana.

10 kommenttia:

 1. Tulihan se sitten vihdoin :))
  Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Oi, tuohan täyttää kaikki haaveitteni sohvalle asettamani vaatimukset! Mahtava!

  VastaaPoista
 3. Ihana sohva - näyttää kelpaavan kisulillekin;)
  Ihanaa, aurinkoista sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Oi, kiits kiits! :) Ihana on ja Murunenkin on ottanut sohvan tosiaan omakseen...

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ja Murunenkin tykkää.
  Houkuttelevan näköinen sohva ja varmasti ihana siinä on ottaa rennosti.

  Murunen on kyllä ihan liikuttavan söpön näköinen exotic-katzimus.

  t.Leena ja Pojat

  VastaaPoista
 6. Miten voikaan yksi huonekalu tehdä niin onnelliseksi? :) Löhöily siinä maistuu nin minulle kuin Murusellekin, sille ihananalle höpönassulle. :)

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Mikähän mahtaa olla tuon sohvan kangas? Ihanan näköinen on.
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Furninovan omaa kangasta Kruunukalusteen mallistosta. Nimeä ei valitettavasti oli muistissa. Kangas on aavistuksen chenillepintainen, vähän puuvillaa ja muistaakseni myös polyesteriä. Ihanan tuntuinen kyllä!

   Poista
 8. Hei!

  Minä olen etsiskellyt meille uutta sohvaa ja tämä Kruunukalusteen Birmingham iski tajuntaan niin syvälle, että ei jätä rauhaan. Soitin jo liikkeeseen ja lvuattiin kyllä kaikkea hyvää - olemme toki menossa itsekin pomppimaan mallisohvalle kauppaan, mutta sano kuitenkin sinä nyt kohta vuoden kokemuksen jälkeen, että pysyykö istuintyynyt napakasti paikoillaan ja selkänojat ryhdikkäinä? Lapsiperheeseen olisi meilläkin tulossa tosi käyttöön ja myyjä toki lupaa mitä vain. Olen vain nyt NII-IIN kyllästynty tökkimään oman Ekeskogini istuintyynyjä koko ajan takaisin, kun valuvat sen 10 cm ulos koko ajan... En halua laittaa paria tonnia rahaa samanalaiseen murheenkryyniin (nahkaisena tulisi meille). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomaisen hyvä sohvamaku sulla! :) Olen tykännyt tositositosi paljon meidän Birminghamista.Meillä on tyynyissä täytteenä höyheniä, joka oli kalliimpi, mutta myyjän myyntipuheen mukaan myös laadukkaampi valinta. Höyhentyynyt antavat rennomman ilmeen sohvaan, mikä sen olemukseen {kuulemma} kuuluukin.

   Ohjeeksi saimme, että tyynyjä pitää pöyhiä välillä. Selkänojatyynyjä olenkin aika ajoin pöyhinyt ryhdikkäämmiksi ja vaihdellut puolia. Istuintyynyjä olen vain pari kertaa nostellut, lähinnä imuroidessa ja se on aika harvinaista puuhaa täällä meillä. :) Valuvuutta tyynyissä en ole noteerannut. Meillä sohvan päällys on puuvilla-polyesterisekoitetta, vähän chenillentyyppisellä pinnalla, joka sekin varmasti vähän pitää paremmin tyynyt "kiinni" toisissaan.

   Toivottavasti tästä on jotain apua! :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground