TEIPATTU ORAVA.

24 maaliskuuta 2013


Ostin jo muutava vuosi sitten Japanissa olessani Kobesta Le Grenier-kaupasta {ihana paikka!} rullan mustaa washi-teippiä. Olen pitkään, pitkään jemmannut sitä, kun en ole raaskinut käyttää suurta aarretta. Washi-teippiähän ei nykypäivänä saa mistään muualta kuin ihan joka paikasta... :)

No, kun tarvitsin mustaa teippiä paketointiin, huomasin myös, että teippi on todella ärsyttävästi repeilevää. Päätin samantien käyttää teippiä kunnolla johonkin ja se johonkin oli eteisen ovi. :) Kysyin ensin kanssa-asujalta luvan teipata ja kun lupa heltisi, aloitin teippailut vapaalla kädellä vedellen. Vähän orava jäi liian oikealle, mutta paikkailin kohdistusvirhettä neonpinkeillä tammenterhoilla. :) Hieno tuli, vaikka itse sanonkin!

Pakko lisätä, että viimeisessä kuvassa näkyvä palapeili kuuluu asunnon varusteluun, eikä missään tapauksessa oli meidän laittama. Itseasiassa kyseisiä, kuviollisia palapeilejä on eteisessä kaksi kappaletta... Huoh.

2 kommenttia:

  1. Komea kurre!
    Sen kun tietäisi, miksi noita palahirviöitä on jokaikisessä vuokrakämpässä! :D Meidän yksilö on vielä kummallisen oranssihtavan rusehtava, niin ettei siitä hyödytä edes katsoa...

    VastaaPoista
  2. Kiits! :) No, niinpä! Ehkä niitä on rakennusliikkeet saaneet ison kontillisen halvalla peilejä joskus ja varastoa riittää ja riittää ja riittää... :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground