EMALIKULHO.

22 huhtikuuta 2013


Yksi viimeisistä löydöistä, suhteellisen likainen ja huonokuntoinen emalikulho kaatonokalla. On se ihana! :) Vähän puunausta, niin eiköhän siitä hyvä tulee. Paritan tämän kahden muun puolalaisen kaveriksi ja istutan jotain kivoja kukkia niihin. 

Kohta alkaa olla näitä "kukkapurkkeja" yli oman tarpeen, mutta tokihan pitää olla mahdollisuus vaihdella tilanteen mukaan ja sitä paitsi haaveilen ruukkupuutarhasta sekä kesäpesälle että kodin parvekkeelle, niin onhan niitä oltava... :)

3 kommenttia:

 1. Just hankin kirpparilta yhden emalikulhon, niitä vanhempia kiinalaisia. Kuvio on minun makuuni aika räiskyvä väreiltään, aihe kuitenkin mieluinen eli höyheniä! Kukkapurkiksi minäkin tuota kirppishankintaani kaavailin...

  VastaaPoista
 2. Kivan näkösen tuosta vielä kyllä saa osaisinpa minäkin katsella esineitä tuolla silmällä kuin sinä :D

  VastaaPoista
 3. Intianminttu: Ne on ihania, ne vanhat kiinalaiset! Kirppareilla vain pyydetään niistä ryöstöhintoja, joten toistaiseksi ovat jääneet kirppisten hyllyille... :) Höyhenkuvio on varmasti upea!

  Anonyymi: Toivottavasti liat lähtee. Kulho jäi mökille, joten putsausoperaatio odottaa parempia päiviä. Silmä harjaantuu ajan myötä, vielä menee hyviä aarteita ohi ja jälkeenpäin tajuaa mitä niistä olisi voinut tehdä. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground