HYLLYKKÖ PARVEKKEELLE.

28 huhtikuuta 2013


Kävin viime viikonloppuna pikkuretkellä Vantaan puolella. Hongkongissa tuli vastaan aika edukkaita vanhoja hedelmälaatikoita. Siitä se ajatus sitten lähti. Olin jo aiemmin tuskaillut parvekkeen ahtauden ja säilytystilan puutetta. Hedelmälaatikot nähtyäni tiesin ratkaisun. Ostin kaksi koppaa, joista tuli hyllykön alaosa ja ennestään kotona oleva kolmas laatikko pääsi niiden päälle. 

Niin nähtyä, mutta niin toimivaa ja niin paljon paremman näköistä! Lähes kaikki ruukut ja muut tilpehöörit mahtuivat hyllysysteemiin. Kesäksi pitää hankkia kukkia ja ehkä ainakin mansikantaimia parvekkeelle, joten niillä pitää tehdä tilaa myöhemmin.

Miehelle en kertonut etukäteen mitään, hän kun oli viettämässä poikien päivää/iltaa. Enkä tohtinut häiritä sisustusasioilla. Tiesin ideani olevan hänestäkin hyvä, sillä se sisälsi kaksi tärkeää kohtaa a) parvekkeelle tuli lisää tilaa ja b) jotain heitettiin pois. :) Minä siis raaskin luopua tilalla aiemmin olleesta pöydästä, jonka olen pelastanut entisestä työpaikasta. Ruma, metallijalkainen ja pleksikantinen toimi työelämässä messuilla esittelytasona, minulla aiemmin valopöydän jalkoina. Valopöydälle ei enää ole käyttöä, niin raaskin pöydästä luopua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground