MOKKAKAHVIA & EMALISIIVILÄ.

06 huhtikuuta 2013Minulla on muutama salainen aarreaitta, jossa aina välillä tulee löytöjä vastaan. Juuri kun taas marisin kotona ettei mitään kivaa ole vähään aikaan löytynyt, tulikin yhdestä kauppakäynnistä aikamoinen onnenpotku. Samassa aarrearkussa oli sekä vanha KOP:n mokkakahvi -purkki että vanha emalinen siivilä. Kolmannen löydönkin otin matkaan, mutta siitä toivottavasti lisää myöhemmin.

Tuollaista oravakahvipurkkia olen himoinnut jo pitkään, mutta suhteellisen rumasta purkista :) pyydetään yleensä n. 14 euroa, jota olen pitänyt aivan liikana. Nyt sain saman ilmaseksi. Oli kyllä lähellä etten pilannut heti saman tien tiskauksella. Tuossa purkissa on nimittäin paperinen kääre, eikä peltiin painatusta. Tajusin asian kun purkki oli jo hetken ehtinyt liota vedessä ja paperi käpristyä. Onneksi kuivatessaan kuitenkin paperi oikeni suht hyvin.

Siivilä oli niin söpö ja emalia etten voinut vastustaa. Kotona sain ihmettelyä, kun kerroin ettei ruosta haittaa, kun ei se käyttöön tule. Miehet. :) Näin niin silmissäni miten laitan siivilän juuri tuohon naulakkoon roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground