VÄLKKY.

24 syyskuuta 2013

Jotkut ostamatta jääneet kirppisjutut jäävät joskus vaivaamaan liikaa mieltä. Niin nytki, menin lähikirppikselle katsomaan onko sinne jättämäni kirkas, pieni kermanekka vielä ostettavissa. Olihan se. Kuitenkin se jäi edelleen sinne hyllylle, kun kävelin upean punaisen kynttilälyhdyn kanssa kassan kautta kotiin. :)

Hintalapussa luki "Tuikku, Tamara Aladin". Guuglailin kotona ja Tamara Aladinin suunnitelemaksi lasiesine paljastuikin, mutta nimellä Välkky. Huippunimi! :) Ilmeisesti lyhtyyn kuuluisi myös metallilankainen kynttilänpidike, menee noinkin kun vain pudottaa lämpökynttilän pohjalle. Ihanan punainen kaunotar pääsi muiden värilasien seuraksi olohuoneen kaapin päälle asustelemaan. Herkullisia väriyhdistelmiä.

Niin ja se nekka vaivaa vieläkin vähän. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana!!!
  Sinulle käsi tuuria, kun nekka oli viellä siellä, vaikka et sitten ostanutkaan, minulta virkattu matto meni ohi suun, kun en heti ostanut, kun sitä ihailin....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on kyllä myös kokemusta siitä kun jälkeenpäin haluamani tavara ei enää olekaan ollut ostettavana. :) Valitettavasti...

   Poista
 2. Tosi nopsaan menee ohi jos ei osta, minulla tosi harvoin on sitä tuuria että joku juttu olisi vielä ollut myymättä :D
  toi punainen tuikku on kyllä hieno, sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsis, mustakin toi sopii kotiini kuin nenä päähän! :) Kirppiskamat pitäisi aina ostaa heti, eikä jäädä miettimään. Vieläkin harmittaa mm. yhdet viinilasit, joita kävin katsomassa useita kuukausia (!) ja sitten kun olin päättänyt sijoittaa niihin ja rahat taskussa menin niitä ostamaan, niin eipä niitä enää siellä kirppiksellä ollutkaan.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground