JAPANI 2011. Dazaifu.

16 lokakuuta 2013


Viikko Etelä-Koreassa ja sitten oli aika jatkaa Japaniin. :) Hyppäsin paikalliseen luotijunaan ja matkasin Soulista Korean eteläkärkeen Busaniin, josta matkustin pienellä lautalla Fukuokaan/Hakataan Japanin puolelle. Fukuokassa vietin muutaman päivän, kaupunki oli pienesti tuttu entuudestaan, olin tehnyt sinne päiväretken edellisenä vuonna. 

Fukuokasta tein päiväretken Dazaifuun. Pääkohteeni Dazaifussa oli pieni, mutta sitäkin ihastuttavampi Komyozenji temppeli, josta alemmat kuvat ovat. Hurmaava sammal- ja kivipuutarha vaahteroineen ja temppeli lautalattioineen. Huikea! Vierailin myös Dazaifun Tenmangu shintotemppelissä, josta ylemmät värikylläisemmät kuvat ovat. Temppeleille vievällä ostoskadulla nautin paluumatkalla kupillisen teetä.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä matka! Japani on meidän nuorten matkustuslistalla nr. 1 - ja kyllä siellä itsekin haluaisi käydä - meiltä ainoastaan Isäntä on siellä ollut. Ja koko tuo Aasian kolkka kiinnostaa kovasti, mutta vaatii kyllä aika pitkän loman, jotta sinne kannattaisi lähteä. Kiitos, kun jaat näitä matkakuviasi meille kotona ahertaville! Ehkä joku päivä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitsis! Tuo oli kyllä huikea matka, ylitin itseni kun uskalsin lähteä Etelä-Korean kautta Japaniin. Suosittelen lämpimästä Japania kaikille, Etelä-Korea jätti minut vähän kylmäksi, mutta luultavasti siksi, että vertasin sitä koko ajan Japaniin ja aina se hävisi.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground