TADAIMA.

29 lokakuuta 2013


 
Terveiset Japanista! Loma on ohi ja reissusta palauduttu, arki on alkanut. Plääh. :) Reissu oli huikea, kuinkas muutenkaan. Paluu kovasti tykkäämääni maahan oli parin vuoden haave ja todella odotettu. Kahden viikon reissu alkoi lennolla Nagoyaan, josta suuntasin heti Tokioon. Vietin reilun viikon Tokiossa, tein useita päiväretkiä lähistölle ja kiertelin eri kaupunginosissa. Tokio on ihana!

Tokiota seurasi kolme yötä Naganossa. Olen ensimmäisellä reissullani tehnyt nopean pistäytymisen kaupunkiin, mutta nyt sitten olin pidempään. Naganosta käsin tein retket kolmeen muuhun paikkaan. Naganosta matkasin Nagoyaan, jossa vietin viimeiset päivät, lähinnä kyllä illat, kun päivät menivät muualla retkeillessä. Tuli ainakin hyödynnettyä Japan Rail Passia kunnolla! :)

Päällimmäisenä mieleen jäivät taifuuni Wipha, televisiohaastattelu Nagoyassa {tästä näköjään tulee perinne!}, alkava ruska, herttaiset myyjättäret mitä ihanimmissa pikkukaupoissa ja herttaiset japani-englanti-keskustelut herttaisten vähän vanhempien henkilöiden kanssa. Kuvia on yli kaksituhatta, menee tovi jos toinenkin ennen kuin olen perannut parhaat. Tavoite on alittaa edellisten Japanin reissukuvien kanssa venähtänyt parin vuoden odotus. :)

Seuraavaa reissua odotellessa... :) Kuvissa ennen lomalle lähtöä työkavereilleni viemiä "lomapullia", karkkisusheja. Muunkinlaisia oli tarjolla, mutta perhanan laku- ja muut remmit katkeilivat muutamassa tunnissa.  
.....................................

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin, pitää nähdä joskus lähiaikoina niin saat kertoa kaiken :)

  VastaaPoista
 2. Karkkisushit ovat hauska idea! Ja tuo Japanin matkan kuvaus oli kutkuttava. Minullakin on haaveena siellä käydä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, suosittelen ehdottomasti reissua Japaniin, mutta varoituksena; siihen maahan voi jäädä koukkuun! :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground