DIY: RISUTÄHDET.

21 joulukuuta 2013

Helppoakin helpompi koriste, risutähti. Kävin katsastamassa viikonloppuna kesäpesän tilanteen ja samalla käväisin siirtolapuutarhan haketuspaikalla. Sinne puutarhurit saavat viedä omalta palstalta oksia, jotka sitten talkoolaiset hakettavat. Kävin vähän verottamassa haketusta odottavia risupinoja ja napsin n. 30 cm pätkiä.

Kotona sudin oksien pintaan valkoista akryyliväriä. Kun tikut olivat kuivuneet, sommittelin niistä tähdet ja kiinnitin ne ohuella siksak-nauhalla kiinni. Mallailin tähtiä muutamiin paikkoihin ja päädyin laittamaan tähdet makuuhuoneen tauluhyllylle joulun ja ehkä talvenkin ajaksi. Virittelin paristoilla toimivat valot ja lisäilin kätköistäni metallisia tähtiä hyllylle. Valot ovat siniset, olisin jättänyt ne ostamatta, jos olisin tajunnut valon värin ajoissa. Tosin maksoivat vain 50 senttiä, joten kovin pahasti ei harmita... :)
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Minä askartelin eilen paperitähtiä...ja jos tietäisit miten onneton askartelija olen, peukalo keskellä kämmentä ja kärsivällisyyttä ei nimeksikään, ymmärtäisit mikä saavutus tähdet on...:)
    Risutähdet ovat kauniit..

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground