F-HOONE. Tallinna.

22 joulukuuta 2013Teimme Miehen kanssa nopean pistäytymisen Tallinnassa viime viikonloppuna. Maissa olimme vain alle neljä tuntia, joten aikaa ei ollut tuhlattavaksi. Olin vähän aikaisemmin bongannut Pink Pionies -blogista vinkin F-hoone-ravintolasta ja ehdotinkin Miehelle visiittiä sinne.

Hyppäsimme satamassa taksiin ja köröttelimme hauskan kuskin kanssa Telliskivi 60a -osoitteeseen, jossa ravintola sijaitsee. Kuski kysyi miksi menemme sinne, koska ei turistit kuulemma käy siellä. :)  Hän myös kertoi paikan olleen Neuvostoliiton aikana elektroniikkatehdas.

Alueella on lauantaisin kirpputori, mutta olimme paikalla niin myöhään, että myyjät kantoivat tavaroita jo pois. Joten suuntasimme sitten suoraan syömään. F-hoone on ihanan rouhea, teollisuushenkisellä sisustuksella varustettu paikka. Ravintola oli aika täynnä ja pöytiä oli jo varattu, mutta onneksemme saimme pöydän.

Ruoka oli hyvää, Mies vähän valitteli annoksen pienuutta, itselleni koko oli juuri sopiva. Hinnat olivat erittäin edulliset. Me söimme pääruokien lisäksi jälkkärit, joimme lasilliset viiniä ruuan kanssa, ja parit drinksut ja lasku oli meiltä molemmilta yhteensä 36 euroa. Vähän toista kuin Tallinnan vanhassa kaupungissa. 

Samassa teollisuuskiinteistössä on myös pikkuliikkeitä ja pari kivannäköistä baaria. Kiersimme nopeasti pari putiikkia, mutta sitten piti kiiruhtaa jo takaisin laivalle. Tänne pitää päästä uusiksi paremmalla ajalla! Suosittelen.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground