TERVEISET MADRIDISTA!

25 huhtikuuta 2015Terveiset Madridista! Ajoituksellisesti erittäin huonoon aikaan, mutta erittäin kaivattu lomamatka Espanjan pääkaupunkiin on nyt takana. Palasin eilen kotiin muuttolaatikoiden keskelle, ehdinkin jo muutamassa päivässä unohtaa kaiken tämän täällä odottavan kaaoksen. Puolustuksena sanottava, että varasin reissun ennen kuin tiesinkään asunnon ostosta saati muutosta mitään.

Madrid oli kiva {ei tietenkään vedä vertoja Japanille, mutta mikäpä vetäisi}, sää oli suosiollinen, majoitus apartementossa oli ookoo, sijainti erinomainen ja paikka hyvä, naapurit ja paperin ohuet seinät -yhdistelmä ei. Madrid tuntui nähdyltä heti alkuunsa, vähän tylsältä, enkä kuvannutkaan paljon. Reissun saldo oli vain reilut 700 kuvaa, joista historiallisesti äsken karsin kuvat tasan 300 kappaleeseen. Tuntuu, että olen kuvannut samanlaiset parvekkeet, talot ja kadut useamman kerran.

Madridissa ei ole kovinkaan montaa "pakollista" turistikohdetta, joten aikaa jäi kaupungilla hengailuun ja kahviloissa ja baareissa istuskeluun. Niin ja shoppailuun, kaupunki oli erinomainen ostospaikka. :) Vähän turhankin tulevaa muuttoa ajatellen. Kätevästi ostokset ovat edelleen matkalaukussa.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. En ole koskaan käynyt Madridissa, mutta haluaisin kyllä. Barcelona ja Valencia on tuttuja paikkoja mutta sisä-Espanja ei meren puutteen vuoksi ole ikinä vetänyt matkakohteen valinnassa pisintä kortta. Kauniita kuvia, mutta harmi, jos paikka ei tuntunut oikein omalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotukseni olivat ehkä liian korkealla. Olin kuullut monesta paikasta, että jos tykkää Barcelonasta, tykkää {vielä enemmän} Madridista. Sellaisen hehkutuksen jälkeen paikka oli ehkä vähän tylsä ja missasin kaikkialla kehutun sunnuntai-kirppiksen. Kävin alueella kuitenkin kiertelemässä, siellä oli paljon vanhan tavaran liikkeitä... Mutta ehkä kunnon kirppistely olisi parantanut fiilistä. :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground