FINEL KIRVELI.

06 syyskuuta 2015


Karviaissatoa ja emalia. Karviaiset päätyivät viinaksen kanssa muhimaan likööriksi, mutta saivat sitä ennen toimittaa tärkeää rekvisiittatehtävää. Kesälomalla vietin muutaman päivän Turun suunnalla ja luonnollisestikin vierailin kirppiksillä. Pakollinen kohde on Turun Manhattanilla sijaitseva Kirppis-Center. Otin toiveikkaana heti sisäänpäästyäni mukaan ostoskorin, jota en ole ikinä ennen tehnyt. Se luultavasti aiheutti sen, että poistuin paikasta tyhjin käsin. :)


Kirppis-Centeristä jatkoin SPR:n Konttiin. Toinen kertani ja taas mukaan lähti edullista emalia. Viimeksi kattila, tällä kertaa kaksi kulhoa. Kaksi Finelin hyväkuntoista emalikulhoa. Ensin löysin pienemmän, vihreä ja sisältä valkoisen kulhon. En varsinaisesti olisi tarvinnut sitä, mutta vihreää minulla ei vielä ole eikä yhtään valkosisuksista. Sitä paitsi hinta priimakuntoisesta Finelistä oli nykyhinnoittelulla naurettava, 3 ja puoli euroa.

Olin jo lähdössä pois, kun tajusin, että Kontissa on erillinen designosasto. No, pitihän sinnekin mennä. Arvoin pitkään ison, kirkkaan Tamara Aladinin Tornado-maljakon ja kuvissa olevan Finelin Kirveli-kuvioisen kulhon välillä. Molempia en raaskinut ostaa, sillä olin kyseiseen aikaan käynyt runsaasti kirppiksillä ja erinomaisin tuloksin. Päädyin emalikulhoon, täysin ehyt, vain sisällä pullistuma, mutta ei ruostetta tms. jälkiä ja hinta 29 euroa. Aika edukas, minusta. Tornado maksoi suunnilleen saman verran ja jo nyt harmittaa, että jätin sen sinne. Olisi, tietenkin, pitänyt ostaa molemmat.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt! Mä en ole hankkinut Kontin designosastolta mitään, kun tuntuu että hinnat on ihan pilvissä, mutta Kirveli olisi lähtenyt matkaani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta taas kontin hinnat olivat aika normaalit, mutta ehkä ne on nämä Helsingin hinnat, jotka ovat ihan käsittämättömän korkeat ja kun niihin vertaa niin...

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground