PARASTA JUURI NYT.

20 lokakuuta 2016


Kissa tekee asunnosta kodin. Niin se on, listassa elämäni parhaista asioista kärjessä on ikuisesti kissat, varsinkin tämä ihana höpinkäinen, jonka henkilökuntaa minulla on kunnia olla.<3 br="">


Uuden työpuhelimen paras ominaisuus: Neko Atsume -peli. Kissankeräyspeli täynnä höpinkäiseni näköisiä otuksia. Parhautta. Ja koukuttavaa.


Kirjapino täynnä lukemattomia kirjoja, joista suurin osa on sellaista silmäkarkkia, että ai ai. Pinon kolme ylimmäistä on jo luettu. Näiden parissa kuluu tuleva talvi mukavasti. Kunhan maltan irrottautua läppäristäni.


Koko ajan kasvava kukkaviidakko. Huonekasveja, kaktuksia, pelargoneja ja pari chiliä. Kaikki sulassa sovussa ja lisää halajan.


Uusi ihana tuoksu. Uskaltauduin tiedustelemaan yhteistyökumppanin ihastuttavan tuoksun aiheuttajaa ja se paljastui Shiseidon Zeniksi. Tukholman reissulla menin tuoksuttelemaan ja kokeilin omaan ihooni. Täydellistä. Niin täysin erilainen kuin yleensä käytössäni oleva Calvin Kleinin One. Tästä uudesta tuli harvakseltaan käytettävä herkku.  


Riisisuklaa. Olen lakritsinaisia, mutta olen antanut pikkusormen riisisuklaalle. Ehkä parasta suklaata ikinä. Nam. Tämänkin pitäisi pitää harvoin nautiskeltuna herkkuna.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. En koskaan ole ollut noita "pelinaisia"...ennen. Nyt uuden puhelimen myötä, olen jäänyt koukkuun Woudbase sanapeliin..ihmeellisen koukuttavaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varon kokeilemasta muita peleja, Neko Atsume saa riittää! =^.^=

   Poista
 2. Houkutteleva kirjapino! Ja alkoi tehdä mieli riisisuklaata, kun näin alimman kuvan.

  VastaaPoista
 3. Meillä minä olen enemmän se koiraihminen ja mies puolestaan täysin kissahöperö. Noh, mies on jo neljä kissaa meille onnistunut perheeseen tuomaan, joten on sitä hiljaa vuosien myötä alkanut tykästymään niihinkin - etenkin kahdesta nuorimmasta jotka tulivat viime keväänä löytökissoina, on toinen kovasti sulattanut sydäntäni :)

  Tuohon kirjarakkauteen sen sijaan voin yhtyä täysin! ♥ Nautin aivan suunnattomasti aina siinä tunteesta, kun käyn kirjastolla ja löydän pinon houkuttelevia kirjoja. Siis sitä ei vain oikeastaan osaa edes sanoin kuvailla millaisita onnentunnetta se kirjapino aiheuttaa - sen varmasti ymmärtää vain toiset kirja/lukuhöpsöt :) Ihana näpelöidä pinon kirjoja ja miettiä, että minkähän sitä ensin lukisi.. kuin lapsi karkkikaupassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on salainen dog crush shiboihin, sellaisen ottaisin jos vaan voisin. Olen harmillisesti koirille allerginen. :(

   Musta on jotenkin nautinnollista vähän selailla ja silmäillä kirjoja, säästellä sitä aloittamista ja lukunautintoa mahdollisimman pitkälle. Ihan hölmöä. :)

   Poista
 4. Minä jaan hurahduksen ja hulluuden tuohon kirjapinoon, kasveihin, Japaniin ja suklaaseen. Hurahdukset ovat niin elämän suola. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground