ILMAKASVIEN KYLPYPÄIVÄ.

25 helmikuuta 2017
Olen tainnut joskus todeta, että torstaisin on saunavuoroni, kukkien kastelu- ja ilmakasvien kylpypäivä. Kastelen kaikki viherkasvit viikottain, kaktukset, sukkulentit ja kellarissa talvisäilössä olevat pelargonit,  kuun ensimmäisenä torstaina. Ilmakasvit kylpevät joka toinen viikko.

Löysin muutama viikko sitten Kierrätyskeskuksen ilmaisteltasta mahtavan ammeen tillandsioille - lasisen kakkuvuoan. Vuoan pieni koristeellisuus on vastustamattoman vanhanaikaista ja antaa ilmakasvien kylpyhetkelle ylellisen leiman. :) Ollapa itselläkin noin tyylikäs amme. Ei ehkä kuitenkaan lasisena. Parikymmenen minuutin kylvyn jälkeen kasvit saavat kuivatella hetkisen keittiöpyyhkeen päällä, ennen kuin siirrän ne omiin lasikupliinsa ja himmelitimanttiin. 

Keittiöliina on tilattu UGUiSU-nettikaupasta. Olen tainnut mainita tästä kaupasta monesti ennenkin? Rrrrakastan japanilaisen Hiki-sanin pettämätöntä tyylitajua valitessaan tuotteita sekä Azabujunanissa olevaan pikkuputiikkiin että nettikauppaan. Kissa-aiheinen liina on tämän vuoden kalenteripyyhe, viime vuotisen ulkoasun voi kurkata vanhasta postauksesta. Pyyhe on japanilaisen Fog Linen Workin valmistama. Siinä toinen rakastamani japanilaisbrändi.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground