KANNETTOMAT JA VÄHÄN MUUTAKIN.

04 helmikuuta 2017


Vähän ajan sisään on tullut ostettua ehjiä ja kauniita asioita, joita puuttuu kansi. Kuten nyt edellisen postauksen Pikku-Pehtoori, toinen kanneton on iso valkoinen kalakattila. Sitten on tämä Arabian kaunis Terttu-purkki. Sekä purkin että kuvion suunnittelija on Kaarina Aho.


Suorakaiteen muotoinen Arabian Emilia-voirasia löytyi myös kannettomana. Viereinen pyöreä rasia on ostettu kahdessa erässä, ensin "laattana" myyty kansi ja sitten muutaman kuukauden jälkeen löysin itse rasian. Toivottavasti tässäkin tapauksessa kansi löytyy erikseen.


Näissä Oiva Toikan Fauna-snapsilaseissa ei kuulu olla kantta, mutta kuvasin ne samalla, kun kuvailin kannettomia samasta kaapista. Faunat ostin Kierrätyskeskukselta, maksoivat 6 euroa/kappale.


Eipä tähänkään Nanny Stillin suunnittelemaan Grappo-kulhoon kuulu kantta. :) Oksan malliset lusikat sain kylkkärinä, kun tilasin Jenkeistä muutaman kastelijan lisää.


Valpuri-kannu on myös kanneton, mutta silti aivan ihana. {kantta ei siis kuulu ollakaan} Tämä oli vähän yllättävä kirppisostos. Aika retro, mutta en millään voinut vastustaa herkullista väriyhdistelmää ja kuviota. Kuvion on suunnitellut Gunvor Olin-Grönqvist. En ollut ikinä nähnyt aiemmin tälläistä kuviota missään. Kuvio on lasitteen päällä ja siksi naarmuuntuu helposti, on varmasti syy miksei näitä näy enemmän kierrätysmarkkinoilla.


Tämä Arabian pieni Peppi-muki-lautanensetti on vanha juttu, mutta aina yhtä söpö.


Viimeisenä kanneton Arabian Richard Lindhin suunnittelema purkki. Purkki säilöö metalliset ja puiset kapustat. Vähän jäi kutkuttelmaan yhdellä kirppiksellä perjantaina nähty vähän matalampi purkki samaa sarjaa. Hintakaan ei ollut paha... Tiedän, että aina pitäisi ostaa ettei tarvitse jälkikäteen harmitella.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä taas...ja että löysit kannelle purkinkin...:)

  VastaaPoista
 2. Loistavaa, että olet löytänyt erissä myös kansia! Mä jätän yleensä kannettomat jutut ostamatta, mutta kivanhan näköisiä monet näistä on ilman kanttakin. Hienoa ja halpoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja toiveissa olisi löytää muutama lisää... Kansia on kyllä paljon vaikeampi löytää kuin itse purkkeja, mutta onpahan jotain etsittävää kirppiksiltä, kunnon projekti. :)

   Poista
 3. Aikamoisia löydöksiä! Odottelen, että kirppistuuri kääntyisi, on ollut jo kauan ihan löydötöntä aikaa. Meinaa usko loppua, kun aina on lähdettävä kotiin tyhjin käsin, täällä on kirppisten kohdalla käynnissä joku ihmeellinen jumitustila, ei tunnu tavara vaihtuvan, hilloavat vain siellä vitriineissä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on sellaisia kausia ettei löydä mitään mistään ja välillä taas voisi kantaa puoli kirppistä kotiin kerralla. Toivottavasti tuurisi kääntyy pian!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground