MUORINKUKKA JA TASKUJUORU.

16 helmikuuta 2017Hullu kasvinainen täällä hei! Keräilyvimmani on tarttunut viherkasveihinkin. Onneksi aihe on juuri nyt kovin trendikäs, joten sattumalta olen kerrankin muodikkuuden ytimessä. Laskeskelin pienen asuntoni viherkasveja, 35 kasvia, 12 kaktusta ja yhdeksän ilmakasvia. Lisäksi asunnossa on talvisäilössä olevia pelargoneja, pari jouluruusua, esikko, kuusentaimi ja esikasvatettavia taimia. Niin ja ystävänpäivänä saatu ruusukimppu!  

Suurimmat tämän hetkiset suosikit ovat muorinkukka, jossa on pyöreät paksut lehdet ja vihreä-violettinen taskujuoru. Muorinkukan istutin UDUMBARAn Samujille tekemään ruukkuun, jonka ostin kyllä kaktusta ajatellen, mutta näyttää hirmu hyvältä tälläkin yhdistelmällä.
Taskujuorua en voinut olla ostamatta, kun näin violettiset lehdet. Juorun ostin kirpparilta, muuten lähdin tyhjin käsin, mutta kasvia en voinut vastustaa. Ruukun kanssa olen vielä kahden vaiheilla. Sopiiko tuohon vaaleahkoon saviruukkuun vai ei. Kaikki kotini kasvit ovat joko vanhoissa Arabian ruukuissa tai sitten punasavisissa ja niissä haluaisin pitäytyä. Pitänee kaivella kätköjä, josko löytyisi sopiva musta arabialainen kätköistä.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Viherkasvit on ihania ja mun mielestä sun kotiviidakko vaikuttaa mahtavalta! Molemmat kasviuutukaiset kelpaisivat mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viherkasvit ovat kyllä ihania, keräilijä sisälläni vain saisi hieman rauhoittua niiden suhteen. Tosin juuri eilen tulin kotiin viiden uuden kanssa...

   Poista
 2. Tosi kaunis taskujuoru...en muista moista tavanneeni...muuten olisi kyllä täälläkin tuollainen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno! Minusta kasvit, joissa on jotain muutakin väriä kuin vihreää ovat kiehtovia.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground