UUDET ILMAKASVIT.

26 maaliskuuta 2017


Kävin muissa asioissa Kampin Plantagenissa ja saatoin ostaa pari ilmakasvia lisää ihan ohi mennen. Eli ihan vain "katselemassa", niin kuin aina, kun nykyään Kampin kauppakeskukseen osun. Ja nykyään osun aina, kun lähden töistä keskustaan, kun voin valita linja-auton joko Kamppiin tai Elielinaukiolle menevistä - aina se Kamppi.


Olen ennekin maininnut, että minusta löytyy keräilijän vikaa. Huomaa esimerkiksi kasvavasta maljakkokokoelmasta, maneki neko -ryhmästä ja vaikka viherkasveista. Ostan yhden ja toisen ja yhtäkkiä niitä on kokoelmaksi asti. Niin on salaa käynyt myös ilmakasvien kanssa. Yhden olen saanut kuolemaan, se oli jo ostettaessa vähän kärsinyt, mutta oli punainen. Nyt ostin kerralla kolme, koska oli pakko. Ihana pakko, ilmakasvit olivat kolmen kappaleen pakkauksissa.


Kaksi uutuuksista majailee vähän missä milloinkin, en ole löytänyt niille sopivia paikkoja. Aluksi makoilivat Marimekon Kopassa, mutta sitten olen jo siirtänyt ne uusiin paikkoihin. Kolmannen, vaalenapunertavan, jossa on pieni nuppu laitoin lasikupuun. Virhe. Raukka alkoi kuivatttaa lehtien päitä. Pelastin ja asettelin hellästi kuppiin ja ikkunalaudalle saamaan valoa ja happea. Tuon kupin esittelen myöhemmin, se ja sen kaveri ansaitsevat ihan oman postauksen. :)

Ja hei tyypit, tuolla Oravankesäpesä-blogin puolella on arvonta, jossa voi voittaa messulippuja Turun Piha & Puutarha -messuille. Jaossa on kaksi kahden hengin settiä ja osallistua voi torstaihin 30.3. asti. Käyhän osallistumassa!


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Voi minäkin kävin Raisoin Plantagenissa, mutta en huomannut noita ilmakasveja siellä....onneksi sanoisi mies..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti vielä löydät. :) Ainakin Helsingissä ilmakasvit ovat muovipakkauksessa kolmen setteinä myynnissä.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground