ATELIER STELLAN KISSAKULHOT

03 huhtikuuta 2017
Kissajengini kasvoi jälleen onnekkaan internetshoppailun jälijiltä. Sain napattua Atelier Stellan kissakaksikon ostoskoriini. Tällä kertaa kissat ovat enemmän mallia kulho kuin ruukku. Alkuun olen vain fiilistellyt niitä ilman sisältöä, mutta mietteissä on parikin ajatusta sijoituspaikasta ja käyttötarkoituksesta. 

Tykkään niin näistä ilmekkäistä kisuista ja kaktuksista niiden kanssa. Harmi vain, että en ole kovinkaan menestykäs kaktusten tai mehikasvien kasvattaja. Kuten kuvasta näkyy sininen kissan mehikasvi on täysin nuukahtanut. Lieneekö liika vettä ja liian vähän aurinko ollut syynä menehtymiseen.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

  1. Kivat kisupurkit. Ja onnittelut hienoista viljelylaatikkoistutuksista. Vaikka olen itsekin vaaleanpunaisen ja pinkin kukkameren kannattaja (erityisesti pelakuissa), japaninvaahtera teki vaikutuksen tyylikkyydellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viljelylaatikkokokonaisuudesta tuli kiva, omat laatikkoni erottuivat joukosta, kun en hetkeäkään ajatellut hyötykasveja, vaan omia rakkauksiani, pelargoneja ja japanilaisia puutarhoja.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground