ARVONTA! Voita liput Habitare-messuille.

09 syyskuuta 2017
Helsinki Design Week on alkanut tällä viikolla ja sen suurin tapahtuma Habitare-messut ovat ensi viikolla. Tapahtumia riittää messujen ulkopuolellakin, niitä on yli 250. Habitare pärähtää käyntiin keskiviikkona 13.9. ja messut jatkuvat sunnuntaille. Keskiviikkoaamupäivä on varattu vain ammattilaisille. Samaan aikaan messukeskuksessa on myös Antiikki- ja Highend Helsinki -messut. 

Itseäni kiinnostaa eniten messuille tuleva Muji pop up -myymälä. Olen suuri Muji-fani ja matkoilla pitää käydä Mujissa, jos sellainen vain tielle osuu, kuten nyt aiemmin tällä viikolla kolme kertaa Lontoossa. :) Tuotteet ovat kauniin yksinkertaisia, laadukkaita ja mikä tärkeintä, niissä ei ole mitään brändilogoja. Toivon ehtiväni myös kuulemaan keskiviikkona Mujin pääjohtajan Masaaki Kanain keynote-puheenvuoron klo 14.30. 

Toinen ulkomainen vieras, joka sattuu myös olemaan japanilainen on Makoto Kagoshima. Kagoshima on luonut yhdesssä Lapuan Kankureitten kanssa KUKAT-tuotesarjan ja tulee messuille kertomaan työstään United Design -osastolle perjantaina klo 14. Rrrrakastan Kagoshiman keramiikkaa ja kotoa löytyy hänen Lapuan Kankureille suunnittelemia tuotteita.

Viime vuosina kiinnostavimmat osastot ovat olleet The Block, Talentshop ja Protoshop sekä No Trash että Signals-trendinäyttelyt. Saatan myös piipahtaa Antiikki-messujen puolella. :)Sitten arvontaan. Luethan huolella alla olevan ohjeistuksen/säännöt, jos osallistut messulippujen arvontaan.

Arvon kaksi lippua yhdelle Habitare-messuille. Osallistua voit jättämällä postaustoiveen, terveiset, ruusuja tai risuja ja oman sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommentointiin. Messuliput ovat sähköisessä muodossa ja arvonnan päätyttyä lähetän ne voittajan sähköpostiin, siksi sähköpostiosoite on välttämätön.

Yhden arvan saat kommentoimalla.
Kaksi arpaa joko olemalla lukija tai liittymällä nyt lukijaksi joko Bloggeriin {ohjeet täältä} tai Blogloviin. Bloglovin-lukijana sinun täytyy olla sitä julkisesti.

Arvon voittajan tiistaina 12.9. kaikkien klo 20. mennessä viestin jättäneiden kesken.
Onnea kaikille tasapuolisesti!

EDIT. Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille.

*Messuliput on lahjoittanut Helsingin Messukeskus. 


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

12 kommenttia:

 1. Blogisi on mielenkiintoinen kissajuttuineen, kirpparilöytöineen ja pelargonioineen...ja arvontaan kahdella arvalla...ja Siirille rapsutuksia...

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan, liittyin juuri lukijaksi. Kirppislöydöt ovat itselle kaikkein mieluisimpia =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olen tykännyt kovasti kesäjutuistasi siirtolapuutarhalla ja kasvilöydöistäsi! Terveisin Satu (thequietbloom instagramissa)

  VastaaPoista
 4. Blogin kuvat on tosi kauniita! Ja Japani innostaa myös itseä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Haen täältä inspiraatiota ja Oravanpesä on käytännössä ainoa säännöllisesti seuraamani sisustusblogi. Kierrätyshengestä lukuunottamatta kuvat ja kodin ilme tuntuu silti rauhalliselta. Kukkajutut ja Japani on plussaa :3. Seurailen myös Bloglovinissa ja tietääkseni julkisesti. Tosin en tällä Google-tilin nimellä.

  VastaaPoista
 6. Toivon kunnollista koostetta messujen annista :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Blogissasi parasta on persoonallisuus. Lisää kuvia ihanista kodin yksityiskohdista ja kirppari- ja roskalavalöydöistä! Osallistun kahdella arvalla (seurailen Bloglovinin kautta).

  talvilapsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Osallistun kahdella arvalla. Kiva blogi!
  anzsu_90 [at] hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kivoja kuvia! Osallistun lippuarvontaan pirittaa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Hei,
  Osallistun yhdellä arvalla. Olen seurannut blogejasi melko kauan ja ajattelin ensin ettei minulla ole erityistä kommentoitavaa, mutta itse asiassa olisin utelias näkemään kotisi (tai siirtolaputarhamökkisi) tiloja kuvissa "isompina" kokonaisuuksina.Olen ollut jo pidempään utelias kun näemme valikoituja näkymiä kodistasi, miltä jokin tila kokonaisuudessaan näyttää.

  Hilppa.tuomola( ät )mail.com

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground