ARABIAN ORAVAFIGUURI design Raili Eerola.

07 tammikuuta 2018


Hyvää tätä vuotta! Vuosi vaihtui omalta ja prinsassani osalta poikkeuksellisesti Espoossa, oli hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa sekä loistava näkymä sekä Helsingin että Espoon rakettitarjontaan toisin kuin näissä kotinurkissa. Heti juhlinnan jälkeen iski sitkeä flunssa yskällä ja vähitellen alkaa olo olla lähellä normaalia.


Japani-aiheisten bloggausten lomassa pieni kirppisostosesittely viime vuodelta. Töissä oli kuvauspäivä Lauttasaaressa, jonka jälkeen sain hyvän syyn käväistä Larun Emmauksessa pitkästä aikaa, kun nyt olin lähistöllä. Bongasin kirppiksen vitriinistä mitä suloisimman orava-figuurin. Se oli pakko saada. 

Guuglettelin hieman jo paikan päällä ja varmistin, että arvaukseni osui oikeaan - kyseessä on Arabian valmistama figuuri.  Oravan on muotoillut Raili Eerola ja se on käsinmaalattu. Juuri muuta tietoa en löytänyt. Orava on huomattavasti pienempi kuin aiemmin ostamani kissa ja myös selvästi eri muotoilijan käsistä. Orava on mielestäni pehmeämpi linjainen ja kauniimpi kuin Lea von Mickwitzin kissa. Musta on näköjään tullut {myös} hullu figuurinainen!Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Oi, oi, ihana orava-figuuri! Tuo on suorastaan pakollinen hankinta Oravanpesään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Oli todellakin pakko-ostos Oravanpesään!

   Poista
 2. Onpas hurmaava orava. Onnea hienosta löydöstä!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground