JAPANI 2016 osa 11. Kioto 2/4.

31 tammikuuta 2018


Toinen Kioto-päivä alkoi tutustumisella Nijon palatsiin. Se on rakennut 1600-luvulla shogun Tokugawa Ieyasua varten ja myöhemmin se on toiminut myös keisarillisena palatsina. Rakennus on kuuluisa satakielilattioistaan. Puisten lattioiden rakenne on erikoinen, kun sillä kävelee kuuluu ääni - kuin satakieli laulaisi. Lattian ääni on suojellut asukkaita hyökkäyksiltä. Palatsin sisällä ei saanut kuvata, joten postauksen kuvat ovat puutarhasta.


 

Ninomaru-puutarha on perinteinen japanilainen maisemapuutarha lampineen, koristeellisine kivineen ja typistettyine mäntyineen. Siellä täällä puutarhassa oli upeita, erilaisia ja eri aikaan kukkivia kirsikkapuita. Niitä on alueella lähes 400 puuta. 

Kaunista, niin kaunista. Japanilaiset puutarhat ovat niin upeita ja kirsikankukkien aikaan pakahduttavia.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Todellakin niin kaunista, että ihan pakahduttaa!
  Ja kun tietää, millaista työtä tuo kaikki ylläpito vaatii. Tuossa yhdessä kuvassakin puutarhuri nyppii varmasti roskia sammaleesta. Ei ole ihan kärsimättömän hommaa se.
  Mä oon niin nauttinut näistä sun Japanin terveisistä, kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Nuo japanilaiset puutarhat ja niiden siisteys ovat kyllä aivan omaa luokkaansa tai no, ylipäätään koko maan.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground