HABITARE 2018.

13 syyskuuta 2018

Marimekko
Blogiyhteistyö: Messukeskus

Kävin Habitare-messuilla heti niiden auettua keskiviikkona. Alkaa näköjään olla perinne, että olen pienessä flunssassa messuilla, niin nytkin. Päätin silti lähteä messuilemaan ja keskeyttää retken, jos olo tuntuisi liian kipeältä. Jaksoin kuitenkin aika hyvin kiertää lähes koko messut. Tässä pitkähkössä postauksessa poimintojani.

Instagramissa jo julistin, että Marimekon osasto oli kaunein. En edes pidä ruskeasta, mitä löytyi paljon kankaista, tai koko osaston värimaailmasta, mutta silti se oli hieno. Oli älyttömän kauniita ja mietittyjä yksityiskohtia, jotka aseteltu tarkoituksellisen rennosti. Punasavilaattainen pöytä oli upea, kuten myös pöydällä ollut punertava heinä.


Marimekko

Marimekko

Marimekko 
Marni

Teki muuten suuresti mieli käydä poistamassa yöpöydältä tuo korttiteline kuvaa ottaessa. 

Protoshop
Mahtavaa keramiikkaa ja kasveja! 

Woodnotes

Lapuan Kankurit

Stockmann
Hauska idea käytää oksia, käpyjä ja tammenterhoja mehikasveihin yhdistettynä kattauksen keskipisteenä. 

Skanno
Jättimäinen valaisin, josta itselle tuli vahva mielikuva katiskaan. Ei ihan joka kodin valaisin.

Deko-lehti | Järvenpään kukkatalo

Anno


Finarte

Ei ne Finarten matot, mutta ihana ihana sukkulainstallaatio. Tekstisuunnittelija, joka joskun muinaisina aikoina erikoistui kudontaan oli erityisen innostunut kauniista, vanhoista kudontasukkuloista.

Hakola

Kierrätyskeskus

Kierrätyskeskus
Kierrätyskeskuksella oli kiva Marjo Mainingin suunnittelema osasto. Kivoja ideoita. Olisin kaivannut verkkokaupasta tuttujen Habitare Collectionin -tuotteita myyntiin.

Huone ett Rum

Huone ett Rum
Huone ett Rumin osasto on varsinainen kasvihullun herkkupaikka! Oli aivan upeita ja trendikkäitä terraarioita, mahtava valikoima ilmakasveja, kaktuksia ja mehikasveja. Osa kakstuksista oli istutettu valmiiksi Tuias:in kauniisiin, suomalaisiin keramiikkaruukkuihin. 

Tein messujen ainoat ostokset tällä osastolla. Kävin ensin fiilistelemässä, sitten kiersin vähän lisää ja mietin tarkkaan mitä olisi IHAN PAKKO SAADA. Palasin sitten osastolle ostoksille, mukaan lähtivät posliinikukka Hoya 'Minibelle', pallerotyräkki ja pyörökaktus. Harkitsin pitkään ihanan terraarion ja saniaisen hankintaa. Ja muutaman ilmakasvin tai kokedaman... ja ja ja. :)

Hanna-Kaisa Korolainen
Ihanan överiä, hyvin epäsuomalaista.

Onoma
Aivan ihana käpytyyny! Samettinen, täydellinen väri ja aivan järkyttävän iso hinta. Hinnan ymmärtää, kun katsoo materiaaleja ja työnmäärää. Oispa ihana!

Mitä jäi mieleen? Tummat, syvänsävyiset seinät, isokuviolliset tapetit. Keramiikka. Viherkasvit, näyttävät kukkakimput ja heinät. Maanläheiset sävyt.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground