LINTUHÄKKI.

09 syyskuuta 2018Maltan matkasta on jo tovi, mutta palantaanpas reissuun vielä hieman. Olin selvittänyt etukäteen paikan kirppismahdollisuuksia, joita ei hirveästi tuntunut olevan. Yksi mainittiin ja se oli sunnuntaiaamuinen peräkonttikirppis ns. kolmen kaupungin Birgussa eli Vittoriosassa järjestettävä Birgu Car Boot Sale. Sen kerrottiin alkavan jo viideltä aamulla jatkuvan puoleen päivään.

Lentoni oli Maltalla ysin aikaan, menin bussilla Sliemassa sijaitsevaan hotelliini, jonne vain jätin tavarat. Kysyin hotellin respan nuivalta mieshenkilöltä neuvoa helpoimmin Birguun pääsemiseksi. Vastaus oli joko bussilla Vallettaan ja siellä vaihto Birgun bussiin tai vaihtoehtoisesti lautalla Vallettaan ja sitten kävelyä ja toiseen lauttaan. Siltä päivältä lautat oli  kovan tuulen takia peruttu.

Olin hyvin tyytyväinen, että olin matkassa yksin ja oli mahdollisuus ihan viime hetkiksikin mennä kirppikselle, ilman toista mielipidettä. Jo ihan vain siksi ettei jäisi harmittamaan. Ehdin kaiken odottamisen ja säädön jälkeen paikalle puoli kahdeltatoista. Paikalla oli vielä jotain kojuja, mutta selvästi kaikki olivat enemmän tai vähemmän pakkaamassa tavaroitaan. Tyhjin käsin ei onneksi tarvinnut poistua, mukaan lähti Kesäpesän kuistilla nykyään majaileva lintuhäkki. Kiva muisto reissusta. En edes tajunnut tinkiä vaan maksoin kiltisti pyydetyt kolme euroa. Ei ollenkaan paha hinta minusta. 
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground