HEIPPA 2018.

30 joulukuuta 2018


Vuosi 2018 tuntuu olleen välivuosi. Elämän vuoristorata on vähän tasoittunut, tänä vuonna ei ole ollut lainkaan niin paljon nousuja ja laskuja kuin aikaisempina. Ihan kiva. Vuotta 2018 voisikin kuvata ihan kivaksi.


Ehdottomia huippuja ovat olleet tietenkin matkat. Ensin Tukholma putarhamessut - Nordiska Trädgårdar maaliskuussa. Messuista kirjoitin kolme postausta Kesäpesän puolelle. Sitten huhtikuussa Malta. Malta oli pieni pettymys, odotin jotain paljon enemmän. Ihmiset olivat siellä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tylyjä, nähtävää ei ollut hirveästi ja bussiliikenne oli syvältä. Loma ja reissussa oli kuitenkin on aina kivaa vaihtelua arkeen, vaikka kohde ei ihan just omaan makuun ollutkaan.

Kesällä kävin Maarianhaminassa ja Tukholmassa. Lokakuussa lähdin viettämään syntymäpäivää Amsterdamiin. Se kaupunki on koukuttanut minut uudelleen. Tykkään kaupungin visuaalisuudesta, ihmiset ovat ystävällisiä ja nähtävää on paljon ja kaikki on kävelymatkan päässä. Lisäksi tuntuu kuin menisin kotiin, vaikka olen vain viettänyt yhden kesän Alankomaissa. Marraskuussa tein vielä pienen päiväretken Tallinnaan.


Vuodesta 2018 on pakko mainita pitkä, kuuma ja kuiva kesä. Vietin siirtolapuutarhassa paljon aikaa, mutta kuumuuden takia en ihan hirveästi jaksanut tehdä muuta kuin siirtyä varjosta varjoon makoilemaan.


Töissä sain toteuttaa useamman pienen, mutta kivan projektin, mutta kohokohtina oli kaksi isoa kampanjaa, joista toinen oli vielä kaupallinenkin menestys. Se toinen on vielä kesken, joten lopullinen tulos ei ole vielä täysin selvillä.


Tänä vuonna tuli 10 vuotta tämän blogin kirjoittamista täyteen. En ole koskaan edes harkinnut lopettamista, niin rakas harrastus tai oikeastaan elämäntapa tästä on tullut. Välillä kuvaaminen ja kirjoittaminen on helpompaa, olen hyväksynyt sen ettei ole aina pakko tuottaa sisältöä, jos ei siltä tunnu. Kesäisin tämä blogi vähän hiljenee, kun elämä siirtyy Kesäpesälle. Syksyn tullen bloggaus alkoi taas tuntua hirmu insiroivalta. Muutenkin tuntuu, että pää pursuaa ideoita, joita pitää päästä toteuttamaan. Se tuntuu erittäin hyvältä. 


Yksi vuoden huikean kivoista jutuista on ollut pidempiaikainen blogiyhteistyö Huiskulan kanssa. Olen tehnyt kolme yhteistyöpostausta kukkaikkunasta, kransseista ja pienen kodin kolmesta erityylisestä joulukuusesta. Odotan innolla jatkoa tälle. Keväämmällä varmaan postaukset siirtyvät kesäpesän puolelle.


Ensi vuodeksi on jo tiedossa kivoja juttuja, jotain odotettavaa. Ja puutarhakausikin alkaa ihan just, parhautta.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Taas niin ihania ja eläviä kuvia.
    Kiitos mukavista jutuista tänä vuonna ja kaikkea hyvää vuodelle 2019!

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground