RUUKKUTRIO.

19 maaliskuuta 2019


Oli torstaiterapiani aika, siis keramiikkakurssi-ilta. Edelliset pari päivää, kuten myös kuluva torstai olivat olleet suoraan sanottuna paskat. Mieli oli alavireinen ja ajatus kulki ikävissä. Tulin keramiikkaluokkaan, riisuin takin, puin essun ja hain muovin alla kuivumassa olleet edelliskerran työt viimeisteltäviksi. Olin unohtanut täysin mitä olin viimeksi tehnyt syvissä vesissä lilluessani.


Sieltä muovin alta paljastui tämä kolmikko. Mieli koheni aivan toisiin sfääreihin, kun katsoin näitä kolme vänkyrää ruukkua. Suunnitelma ja toteuma ei ihan täsmää, vaikka idea toteutuukin. Ruukut ovat juuri niin persoonallisia ja hyväntuulisen kömpelöitä, kuin siinä hetkessä tarvitsin. Näppäsin ruukuista kännykällä kuvat ennen kuin vein ne odottamaan raakapolttoa.


Joka kerta kun katsoin kuvaa hymyilin, olin täysin ihastunut ruukkuihini. Siihen suttuiseen kuvaan palasin vielä useasti, sillä hiihtoloma tuli väliin ja sain vasta kahden viikon päästä valmiit ruukut uunista ulos. 

Nyt ruukut ovat kotona ilahduttamassa. Mietinnässä on mitä niihin istuttaisin. Jotain roikkuvaa tekeisi mieli, vai sittenkin kaktuksia tai ehkä mehikasveja. Liikaa vaihtoehtoja. Sillä aikaa, kun mietintä on kesken ruukkutrio tarjoilee väliaikaisen kodin keväisille helmilijoille.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground