CARLOTTA KISSA.

31 maaliskuuta 2019


Kotini pieni taidekokoelma on kasvanut yhdellä teoksella. Carlotta kissa -työ on virolaisen Age-Elisa Riekkisen akryylimaalaus, jonka löysin Helsingin Taidelainaamosta. Olen käynyt aina silloin tällöin selailemassa netistä taidelainaamon valikoimaa. Se on hengästyttävä ja monesti olenkin etsinyt tietyillä hakusanoilla ja tsekannut minulle tuttujen taiteilijoiden töitä.

Ei varmaan hämmästytä ketään, jos kerron yhden käyttämäni hakusanan olevan kissa. Tämä Carlotta tuli juurikin sillä haulla esiin, enkä saanut työtä mielestäni moneen viikkoon. Lopulta luovutin ja menin katsomaan työtä taidelainaamoon. Työ osottautui hieman isommaksi ja pinkimmäksi kuin olin kuvasta ajatellut. Se ei ollut ollenkaan huono juttu. Lainasin työn ja nyt maksan kuukausittain kaksikymppiä lainasta, jolla samalla lyhennän työn hintaa ellen palauta maalausta ennen laina-ajan päättymistä.Olen aikaisemmin lainannut ja sittemmin myös lunastanut ensimmäisen maalaukseni Helsingin Taidelainaamosta. Siitä on jo yli kymmenen vuotta aikaa ja olen edelleenkin erittäin tyytyväinen Katja Tukiaisen Kisu juo maitoa -maalaukseen. Vähän harmittaa, että tässä välissä ei ole tullut lainattua mitään. Muutaman pienemmän grafiikanvedoksen olen kyllä käynyt ostamassa.

Suosittelen ehdottomasti katsomaan taidelainaamojen tarjontaa, pienellä kuukausimaksulla pääsee taideteoksen omistajaksi. Paljon parempaa kuin julisteet tai sisustustaulut.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Jes, hyvä vinkki tuo taidelainaamo. Sen jotenkin aina unohtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa tutustua Taidelainaamon valikoimaan.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground