JOULUKUUSIMETSÄ.

15 joulukuuta 2019


Blogiyhteistyö: Huiskula


Ei se koko vaan määrä. :) Pieneen asuntooni ei mahdu normaalikokoista joulukuusta, ei sitten millään. Onneksi on saatavilla paljon erilaisia pieniä vaihtoehtoja, eikä vain kuusia vaan paljon eri mallisia ja värisiä havuja. Kokosin yhden ison joulupuun sijaaan viisi pientä ja erilaista jouluhavua* yhteen. Laitoin ne punasaviruukkuihin ja sammalta koristeeksi päälle.


Kuvassa vasemmalta oikealle: hopeapinja Pinus pinea 'Silver Crest', sypressi Chamaecyparis thyoides 'Top Point', sypressi Chamaecyparis thyoides 'Boulevard' ja kuusi Picea.


Kuvassa vasemmalta oikealle: hopeapinja Pinus pinea 'Silver Crest', sypressi Chamaecyparis thyoides 'Top Point', sypressi Chamaecyparis thyoides 'Boulevard', kuusi Picea ja pallotuija Thuja occidentalis 'Teddy'.


Laitoin pikkupuille paristoilla toimivat paperitähtivaloketjun koristeeksi. Ensin ajattelin pitää puut muuten koristeettomina, mutta sitten oli pakko koristella niitä hieman.Kahta suurinta havua koristamaan pääsi Ateneumista ostamani paperiset pallotähdet.Viime vuonna Amsterdamista tuodut vaneriset oravat taas pääsivät kahteen pensasmaiseen, ei roikkumaan, vaan hauskasti ja oravamaisesti puuhun.


*Havut saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground