PUNAINEN ASETELMA.

22 joulukuuta 2019


Punainen metallipöytäni on yksi lemppari huonekaluista, se on ihanan kulunut, rujo, mutta silti siro ja värihän on ihan täydellinen. Näistä kuvista vasta hoksasin, että vasemmanpuoleinen vedin ei ole keskellä laatikkoa, joten persoonallisuuttakin löytyy. Ympärivuotisesti sen päällä majailee kaksi maalausta, Katja Tukiaisen "Kisu juo maitoa 2" ja Saija Starrin "Myrsky paratiisissa". Maalausten kaverina on Apollo-kynttilälyhty ja vanha punainen valaisin.


Nyt ne saivat kaveriksi yhden tekemistäni mehikasvikokedamoista, joita ripottelin ympäri asuntoa, kun edellisen postauksen jouluhavut saapuivat niiden tilalle "sesonkialueelle". kokedama solahti täydellisesti punaiseen Mariskooliin.


Nyt jo muutaman joulun traditioksi on syntynyt hankkia jouluksi kimpullinen ilexioita eli kesäorjanlaakereita kotiin. Niin ne olivat samassa Riihimäen Lasin maljakossa viimekin vuonna ja samalla pöydällä.


Fun fact: kirjoitan AINA punaisen puanisena. Ihan joka ikinen kerta. Voidaanko sopia tämän värin uudesta kirjoitusasusta?Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

  1. Ihana punainen kokonaisuus! Rauhallista ja kaunista joulua Oravanpesään <3

    VastaaPoista
  2. Niin sun näköinen asetelma!
    Oikein ihanaa ja levollista joulunaikaa! <3

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground