VANHA LANKARULLATELINE.

06 syyskuuta 2020


Esittelyssä Kierrätyskeskuslöytö kesältä. Joku saattaa muistaa, että olen koulutukseltani tekstiilisuunnittelija ja kaikki vanhat kudonta- yms. työvälineet ovat lähellä sydäntäni ja jos hinta on kohdillaan, mielelläni kannan sellaisen kotiini.

Olen pitkään etsinyt vanhaa lankarullatelinettä wc-paperitelineeksi. Olen etsinyt sitä jo niin kauan, että nyt kun sellainen löytyi, tajusin ettei se mahdu mitenkään pikkuruiseen vessaani. Se ei sinänsä haittaa, sillä löytämääni telineeseen ei edes vessapaperirulla mahdu. Onneksi se mahtui kaapin päälle ja telineessä oli valmiiksi puinen rulla, joten se on soma noinkin. Näitä telineitä ei ole juuri eteen tullut ja kun se oli hinnoiteltu 5 euron arvoiseksi, en edes harkinnut sen ostamatta jättämistä.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Hieno löytö ja hauskaa, että pitkään etsimäsi asia vihdoin tuli vastaan!

  VastaaPoista
 2. Hieno löytö ja mielenkiintoinen. Minulla on ollut joitakin juttuja mitä olen etsinyt muutaman vuoden ja onni on ollut myötä ja olen ne löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila! Se on kyllä aina hieno tunne, kun kirppikseltä löytää jotain, mitä on etsinyt jo pitkään.

   Poista
 3. Ihana!
  Vanhat, puiset työvälineet ja tarvekalut ovat upeita käsityönäytteitä. Jotenkin puukin on ihan elävän tuntuista, kun siitä kuvastuu, kuinka joku on sen työstänyt ja sen avulla työskennellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Niin ovat, monesti ennen vanhaan on panostettu myös ihan eri tavalla ulkonäköön - tehtiin paljon kauniimpia ja koristeellisempia työvälineitä kuin nykyään.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground