VIININPUNAINEN FINEL KASARI.

01 syyskuuta 2020


Minulla on ollut kesän aikana kolme kertaa asiaa Espoon Leppävaaraan. Olen ottanut kaupunginvaihdosta ilon irti ja törsännyt AB-alueen vuorokausilippuun (8 euroa) ja tehnyt pienen kirppiskierroksen. Leppävaarassa vierailen sinne vieneiden tapaamisien lisäksi myös Fidassa. Yleensä käyn Sellon kauppakeskuksessa kahvilla ennen kuin jatkan junalla Keran asemalle, josta on lyhyt kävelymatka Nihtisillan Kierrätystavarataloon. Nihtisilta on Pääkaupunkiseudun suurin ja kaunein Kierrätyskeskus. Sieltä on melko vaikeaa päästä ulos ilman ostoksia.

Kierrätyskeskuksen jälkeen vaihdan kulkupeliksi linja-auton ja matkaan yhden pysäkin välin Mankkaalle. Siellä kohteena on Mankkaan Akseli -kirpputori. Yleensä pistäydyn myös puutarhamyymälä GardenLiving:ssä. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös lifestylekaupat Country White ja Monday TO sunday. Kävelymatkan päässä noista edellä mainituista on pieni linnunpönttö- ja harjakauppa Kallenpaja puuverstas. Myynnissä on mm. sokeiden sitomia harjoja joka tarpeeseen.

Mankkaalta matka jatkuu bussilla Tapiolaan, jossa on kaksi kirppistä, Toinen Kierros ja 88.fi. Olen yhdistänyt kierrokseen myös käynnin WeeGee-talon museoissa. Emmassa on parhaillaan meneillään mm. Michael Schilkin feat. Lotta Mattila -näyttely, joka on aivan huikean hieno. Keramiikkaeläimiä upeasti toteutetussa näyttelytilassa. 

Reissuun liittynä aina pieni gilty pleasure Tapiolassa - käyn Søstrene Grene -liikkeessä. Søstrene Grene on herkullinen yhdistelmä Flying Tiger:a, Dille & Camille:a ja Natural Kitchen:ä. Olen kantanut sieltä kotiin mm. muutamat kukkaruukut. Kauniita punasaviruukkuja ei voi koskaan olla liikaa!


Viimeiseltä Espoon reissulta kannoin kotiin Mankkaan Akselista kauniin viininpunaisen Finelin kasarin. Olen kerännyt Kesäpesälle eri värisiä Finelin kattiloita ja tämän pienikokoinen kasari oli täydellinen täydennys kokoelmaan. Sen väri on upea, kasarin kunto oli lähes käyttämätön lukuun ottamatta pientä iskemää kannessa. Se kustansi 15 euroa, joka vähän kirpaisi, mutta en muista ennen nähneeni juuri tämän värisisiä. 
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Kauniin värinen kasari! Ja jos kuntokin oli hyvä, niin kannatta 15 euroa pulittaa..:)

  VastaaPoista
 2. Enpä ole viininpunaisena Fineliä nähnyt minäkään. Minulla on kirkkaanpunaisena iso kattila. Noin hyväkuntoisesta ja muutenkin mieluisasta kattilasta 15 € ei ole iso hinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuon lisäksi kaksi valkoista, yksi hernekeiton vihreä ja oranssinpunainen. Hyvä värilisä sarjaan, varsinkin kun käyttökelpoinen.

   Poista
 3. Hieno kasari ja erikoinen väri <3 Hyvä vinkki myös julkisilla liikkumiseen Espoon kirppiksille. Mä olen matkannut ystävän kyydissä ja vuokra-autolla lähinnä tänä vuonna tuohon suuntaan (ja nyt korona-aikana oon vielä vältellyt julkisia ja polkenut lähes joka paikkaan, jos vain on suinkin jaksanut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! <3 Löysin viime kesänä tuon vuorokausilipun, hirmu kätevä! Nuo minun kierrokset ovat olleet pahimman ruuhka-ajan ulkopuolella, joten busseissa ja junassa on ollut melko väljää. Viimeisellä kerralla oli sitten maski päällä matkoilla.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground